Elektriker, Entreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Taktekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2815 Siste år
1086 Siste 3 mnd
203 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av 4-mannsbolig og oppføring av nytt tilbygg med 3 boenheter

Registrert Dato: Onsdag 19. Juni 2019

Tilbudsbefaring: 28.06.2019 kl 09:00
Tilbudsfrist: 22.08.2019 kl 14:00

En opprinnelig firemannsbolig, brukt til utleie de seneste årene skal renoveres og det skal bygges et tilbygg med 3 boenheter. Ombygging er rammegodkjent av Trondheim kommune. Prosjektet skal utføres som en totalentreprise. Rehabilitering av eksisterende bygg - 380 m2 BRA
Hans Finnes gate 6 ble oppført på 1920-tallet som en toetasjes firemannsbolig i bindingsverk med valmet tak. I årenes løp har bygget mistet mye av den opprinnelige detaljeringen og de originale vinduene. I 2001 ble første etasje omgjort til barnehage, noe som har vært bruken frem til i dag. I 2. Etasje har det hele tiden vært to boenheter. Tiltaket tilbakefører huset til et bygg med fire boenheter, og beholder den opprinnelige strukturen. I tillegg til å utbedre den tekniske standarden, gis bygget et uttrykk gjennom vindusinndeling og detaljering som er i slekt med de opprinnelige tegningene. Arealet på loftet innlemmes i leilighetene i 2. Etasje, og dagens takvinduer beholdes. I sokkeletasjen skal det etableres en garasje med tre plasser og resten av arealet brukes til sportsboder for leilighetene.
Nytt tilbygg - 220 m2 BRA
Mot nordøst oppføres et tilbygg i to etasjer pluss sokkel. Tilbygget har tre boenheter. Adkomsten til disse boenhetene skjer gjennom et mellombygg med glassfasade som også leder inn i det eksisterende bygget. De tre boenhetene har balkong eller uteplass på bakke mot nordvest. I sokkeletasjen er noe av arealet avsatt til sportsboder. Tilbygget tenkes oppført i bindingsverk, med mellomgrå sekkeskurt teglforblending og vindus- og døromramming i klarbehandlet tre. Både dette volumet og mellombygget har flatt kompakt tak med innvendig nedløp.