Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Murer, Rørlegger, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2908 Siste år
742 Siste 3 mnd
239 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av bad og gjestetoalett.

Registrert Dato: Onsdag 21. April 2010

Vi ønsker tilbud på rehabilitering av bad og gjestetoalett. Gjestetoalettet befinner i 1. etasje under badet i 2. etasje. Vi ønsker ny vannledning (rør i rør) fra vaskerom i kjeller, til gjestetoalett og bad i 2. etasje. med fordelerskap på vaskerom.

Vaskerommet befinner seg under gjestetoalettet. Badet i 2 etasje skal ha fliser på gulv, vegg og skråtak. Ny knevegg settes opp på badet for å gjøre arealet mer effektivt. Vi ønsker litex plater eller tilsvarende på bad. Som forøvrig skal ha veggmontert toalett, baderomsmøbler og dusj / dusjvegg. Gjestetoalettet skal ha veggtoalett og lite baderomsmøbel. Eksisterende dører og vinduer til begge rommene skiftes (2 dører og 2 vinduer). Veggene på gjestetoalettet kles med baderomsplater.

Badet er ca. 6 m2 og gjestetoalettet omtrent 2,1 m2. I begge tankene ønsker vi led downlight etc. Noe snekkerarbeid og elektrikerarbeid tilkommer i tilstøtende ganger i begge etasjer. Begge gulvene skal ha varmekabler. Ytterligere detaljer etter nærmere avtale. Vi forventer at tilbydere har nødvendige godkjenninger og kan fremskaffe referanser.