Elektriker, Flislegger, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4645 Siste år
1466 Siste 3 mnd
361 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av bad og kjøkken m.m. i rekkehusleilighet fra 1950-tallet på veitvet i oslo

Registrert Dato: Onsdag 09. Juni 2010

Både bad og kjøkken i min rekkehusleilighet på Veitvet i Oslo trenger oppussing. Jeg trenger også ny varmtvannstaknk i kjelleren.

Kjøkken: Jeg skal sette inn en ny benk og pusse opp kjøkkenet. Kjøkkenet trenger røropplegg og tilknytning til opppvaksmaskin. Kjøkkeninnredningen skal kjøpes inn fra IKEA, og jeg bestiller da montering fra leverandøren. Dersom jeg får et godt tilbud fra håndtverkerne er det imidlertid også av interesse å få et anbud på denne jobben.

Bad: Badet er nedslitt (ble sist pusset opp på 1980-tallet). Det har falt ned noen fliser bak eksisterende badekar hvor det forekommer fukt. Bak badekar og i vegger er det gipsplater. og det har forekommet lekkasjer fra badet og ned i kjelleren. Badet må totalrenoveres med nytt gulv. Jeg ønsker å legge inn med varmekabler og få lagt nye fliser. Jeg ønsker også å skifte ut toalett, badekar og å sette inn ny baderomsinnredning. Baderomsinnredningen vil bli kjøpt inn på IKEA, men jeg er åpen for evt forsalg til løsninger avhengig av pris.

Kjeller: Ny varmtvannstank må settes inn i kjellerbod. Jeg ønsker også å undersøke om det er mulig å lage et lite vaskerom i kjelleren og flytte vaskemaskin og tørketrommel ned fra badet, men dette avhenger av hvor omfattende et slikt arbeid vil være, og av pris.

Elektrisk: I tillegg til det elektiske på bad og kjøkken ønskes en kontroll av det elektriske i hele leiligheten.