Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Riving, Stålarbeider i Agder

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Agder
Avsluttet

Rehabilitering av Dam Midvann og Dam Måvann

Dam måvann og dam Midvann tilfredsstiller ikke gjellende krav i damsikkerhetsforskriften. Farsund kommune planlegger derfor å gjennomføre nødvendige forsterkende tiltak på begge dammene.
Dam måvann skal derfor bygges om ved å heve tetning, etablere overgangssoner, skråningsvern og kronevern. Flomløpet utvides til 7, 5 m bredde og det etableres et nytt hydraulisk utformet overløp og flomløpskanalen nedstrøms utbedres. Nytt tapperør installeres i eksisterende tappeløp. Ny ventil med manuell styring monteres nedstrøms dammen i isolert kum.
Ombyggingen av dam Midvann består i å rive de eksisterende betong- og murdammer, og erstatte de med en ny betongdam. Den nye dammen plasseres på samme sted som nåværende dammer. Flomløpet for den nye dammen plasseres på samme sted som dagens flomløp over en naturlig fjellknaus. Den nye betongdammen heves til kotehøyde +196, 40 slik at dimensjonerende flomvannstand ikke overtopper dammen. Dammen forlenges mot fjell ved vederlagene. Et tapparrangement installeres gjennom hoveddammens dypløp med tilsvarende plassering som i dag. på oppstrøms side av røret monteres en stengeventil med manuell styring som kan opereres fra toppen av dammen.
For nærmere orientering om prosjektet, entrepriseoppdeling og kontraktarbeidet, se del ii - Kontraktsgrunnlaget.
Anbud id:
503177
  • Sted:
    Farsund
  • Registrert:
    Tirsdag 9. Januar 2018

Lignende oppdrag i Agder

1 anbud