Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Gulv, Kulde & varme, Riving, Rørlegger, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2902 Siste år
770 Siste 3 mnd
231 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av eldre hus

Registrert Dato: Mandag 22. Februar 2010

Jeg har kjøpt et eldre hus, bygget i 1928, som jeg skal rehabilitere før vi flytter inn. Det har vært inntil nylig bebodd og vi kunne fint flyttet inn mens det pågår jobb, men har valgt å leie mens rehab pågår. Huset skal fremdeles ha sin gamle stil og det skal også gjelde innvendig med valg av gulv, møbler med mer. (Det er ref til vedlagte bilde presentasjon i teksten)

Det er to etg som skal rehab i første omgang. I 1.etg er det kjøkken, stue og spisestue. Spisestue skal være slik den er inntil videre. Kjøkkenet (ref1) skal rives og kastes. Nytt gulv skal også legges. Det kan bli to-delt med fliser på kjøkkendelen og tregulv på resten. Nytt IKEA er pekt ut, evt vil vi få laget kjøkken på mål fra Polen el.
Stue (ref 2)i 1.etg har behov for ny tapet/maling på alle flater. Det innebærer fjerning av den gamle tapet/strie. Tak skal også taes og jeg vurderer å få lektet ned litt for isolasjon og lyddemping.
I 2.etg er det 4 soverom(ref.3). Det er og bad (ref.4) samt et separat toalett med dusj (ref 4.1). Disse skal rives og slåes sammen til ett bad. Det er nødvendig å fjerne fliser for å reparere evt fuktskader. Det kan være at døren til ene soverommet blir flyttet for å bygge ut badet noe mer, men det er ikke avklart enda. Badet skal ha fliser på gulv og våtroms panel på vegger. Baderoms innredning er ikke avklart, men det kan bli laget på mål fra Polen.
Alt av gulv (Laminat der nå)i 2.etg skal fjernes ned til de originale tregulvene. Det vil da bli vurdert om de skal slipes eller det skal isoleres og legges nye tregulv. Det er to små soverom (for små til å regnes som soverom pr.def) og her skal ene veggen flyttes for å lage ett større, samt at den andre veggen (til det andre lille) skal rives for å lage ett stort soverom/tv-stue. De andre soverommene har behov for oppgradering av veggflater samt gulv som tidligere nevnt.

I stue i 1.etg vurder vi å bytte vinduene som vender ut mot fasaden.

Jeg legger ved tilstandsrapport samt en pps med bilder og notater for å illustrere omfanget av jobben. Beklager bildekvaliteten.

FINN Link :
*** Linken er fjernet ***