Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Alarm og sikkerhet, Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Maskinentreprenør, Riving, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rehabilitering av Fredrikstadmarka barnehage, Veum - Totalentreprise NS 8407

Ankaffelsen omfatter rehabilitering og ombygging av Fredrikstadmarka barnehage, Veum. Prosjektet består bland annet i ombygging av stellerom, garderober, personalarbeidsplasser, felleskjøkken m. v. Barnehagens yttervegger og tak skal tilleggs-isoleres og vinduer skal byttes. i tillegg skal barnehagens 4 ventilasjonsaggregat byttes mot et felles ventilasjonsanlegg med nye kanaler og skal serve hele barnehagen. i forbindelse med nytt ventilasjonsaggregat skal deler av takkonstruksjonen byttes ut og taket heves for å gi rom til nytt aggregat. Elektriske anlegg og brannalarmanlegg skal oppgraderes. Det skal bygges en ny utvendig bod for barnevogner.
Selve bygget er planlagt frem til og med forprosjekt. Det er totalentreprenørens ansvar å videreføre dette til detaljert prosjektering og utførelse. Som grunnlag for videre prosjektering legges dette konkurransegrunnlag med tilhørende vedlegg.
Anbud id:
663512
  • Sted:
    Fredrikstad
  • Registrert:
    Mandag 17. August 2020

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud