Arkitekt, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Kulde & varme, Maler, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

7726 Siste år
2565 Siste 3 mnd
643 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av Haugenstua barnehage, generalentreprise

Registrert Dato: Mandag 04. Februar 2013

Tiltaket gjelder oppussing/ rehabilitering av eksisterende bygning og gjelder følgende arbeider (ikke uttømmende liste):
-Alle eksisterende innvendige vegger forutsettes reparert, vegger kles med robust gipsplater og påføres overflatebehandling i lyse farger eventuelt med glassfiberduk.
-Alle eksisterende himlinger og innkassinger av eksisterende avtrekksventilasjon forutsettes revet.
-Nye akustiske himlinger av type T-system monteres.
-Eksisterende gulvbelegg forutsettes avrevet og utskiftet med nytt belegg. Det skal etableres vannbåren gulvvarme kombinert med varmepumpe som henter jordvarme. Eksisterende gulvkonstruksjon er opplektet ca. 100 mm på underliggende hulldekkelementer, og skal avrives før montering av vannbåren gulvvarme.
-Alle dører både utvendige og innvendige skal skiftes.
-Alle vinduer skal skiftes til nye vinduer med dagens krav til U-verdi. Ved vindusmontasjen vil det bli lagt spesiell oppmerksomhet mot lufttett montasje for å imøtekomme enøk-krav.
I forbindelse med universell utforming er det for utvendig atkomst ved hovedinngang etablert rullestolramper. Videre er det etablert et HCWC direkte i kontakt med hovedinngangen. I HCWC er det også innpasset en dusj for personalet. For innvendig fremkommelighet med rullestol er døråpninger utvidet og veggplasseringer tilpasset i rimelig utstrekning. Det vurderes i sammenheng med universell utforming hvilke dører som eventuelt bør være automatiske.
Det medtas utskifting av all fasadekledning med ny ensartet kledning av trepanel for å gi bygningen et mer helhetlig uttrykk. For å imøtekomme enøk-krav utlektes utvendig kledning minimum 100 mm som fylles med mineralull.
I forbindelse med etablering av nytt forskriftsmessig ventilasjonsanlegg, er teknisk rom plassert på tak i nytt påbygget loft med ny pulttakkonstruksjon.
Ventilasjonskanalføringer legges på loft med uproblematiske fremføringer av til- og fraluftspunkter til hvert enkelt underliggende rom.
Atkomst til loft for hovedbygning skjer ved etablering av innvendig spiraltrapp plassert i lager, og utvendig spiraltrapp plassert ved tilbyggets nord-vestre hjørne.
Den nye pulttakkonstruksjonen forutsettes isolert med 300 mm mineralull.