Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Stålarbeider i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Rehabilitering av kaidekke med anlegg for katodisk beskyttelse av armering

Flora Hamn kf innbyr med dette til open anbodskonkurranse for Rehabilitering av kaidekke med anlegg for katodisk beskyttelse av armering–Totalentreprise. Anbodet skal gjevast på grunnlag av innhald og bestemmelsar i konkurransegrunnlaget.
Det er utført et forprosjekt for en del av Fugleskjærskaia i Florø. Den aktuelle delen av Fugleskjærskaia er eigd av Flora kommune, og k. jansen as er brukar av området. Kaien har to daglege anløp av Hurtigruta. Det pågår også elles varetransport og lossing ved kaia.
Det er vurdert fire alternativ. Nullalternativ (ingen tiltak), rehabilitering av dekke, bygging av nytt dekke og etablering av stålkonstruksjon over eksisterende dekke.
Vurderingar av nullalternativet førte til at rådgjevar rådde til å umiddelbart stenge deler av kaidekke mellom akse 10 og 21, ettersom det ikkje kunne påvisast kapasitet i desse områda. Områda vart difor sperra av.
rådgjevar rådde til ei fullstendig rehabilitering av dekket ved å etablere anlegg for katodisk beskyttelse. Alternativet har lågast kostnad per leveår dersom hele kaiarealet skal nyttast. Rehabilitering med anlegg for katodisk beskyttelse er ein etablert metode som gjev ei robust kai med moglegheit for allsidig bruk.
Konkurransegrunnlaget bygger på vedlagde forprosjektrapport, jamfør vedlegg 2 – Fugleskjærskaia, forprosjekt. i vedlegg 2 ligg også vedlagt ein del teikningar m. m. Som er ein del av konkurransegrunnlaget. Prosjekteringsgrunnlaget er rettleiande, dvs at tilbydar må forhalde seg til dei overordna rammene og funksjonane som er lagt til grunn i konkurransegrunnlaget.
Anbud id:
621912
  • Sted:
    Kinn
  • Registrert:
    Torsdag 12. Desember 2019