Arkitekt, Entreprenør, Kulde & varme, Maler, Møbelsnekker, Prosjektleder, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6129 Siste år
2098 Siste 3 mnd
510 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av Karlstua barnehage, generalentreprise

Registrert Dato: Tirsdag 04. September 2012

Prosjektets hovedformål er å renovere og å bygge om Karlstua barnehage fra avdelingsbarnehage til basebarnehage med tre baser. Utvidelse skal romme ny grovgarderobe på 18m² BRA, utvidelse møterom på 8 m² BRA, samt varmeveksler for jordvarme på 5,5 m² BRA. Utvidelser er delvis lagt til under eksisterende takoverbygg ved innganger, og medfører derfor liten økning av bebygd areal.
Renoveringen består i oppussing av eksisterende veggflater, mens gulv- og himlingsflater og innvendige dører skiftes. Eksisterende kjøkken utvides og med delvis utskifting av innredning. Det medtas ny innredning av lekeareal, stellerom og barnetoalett.
Tilgjengelighet for barnehagen bedres ved å bygge rampe for bevegelseshemmede ved inngang mot nordvest, kombinert med ny grovgarderobe og rullestolstoalett. Rullestolstoalettet skal også fungere som ekstra stellerom og dusj/ garderobe for bevegelseshemmede. To av tre baser blir tilpasset bevegelseshemmede brukere og ansatte. På grunn av tekniske installasjoner og krav om lekeareal i henhold til normer, vil det ikke være mulig å oppgradere den tredje basen fullt ut til bevegelseshemmede.
Utelekearealer får økt tilgjengelighet til lekeapparat og sandkasser med etablering av ramper ved nivåforskjeller.
ENØK-tiltak består i etablering av varmepumpe for jordvarme og etterisolering av tak over himling til 300mm totalt, der dette er mulig med eksisterende takkonstruksjon. Yttervegger etterisoleres med 50mm mineralullisolasjon utlektet på innsiden, i tillegg til eksisterende 100mm isolasjon.
Eksisterende ventilasjonsanlegg gås over, funksjonstestes og innreguleres på nytt. Hovedkanaler/ grenkanaler/ nye ventiler legges om for å tilpasses ny plan og nedforet himling.