Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Entreprenør, Maler, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rehabilitering av Karlstua barnehage, generalentreprise

Prosjektets hovedformål er å renovere og å bygge om Karlstua barnehage fra avdelingsbarnehage til basebarnehage med tre baser. Utvidelse skal romme ny grovgarderobe på 18m² bra, utvidelse møterom på 8 m² bra, samt varmeveksler for jordvarme på 5, 5 m² bra. Utvidelser er delvis lagt til under eksisterende takoverbygg ved innganger, og medfører derfor liten økning av bebygd areal.
Renoveringen består i oppussing av eksisterende veggflater, mens gulv- og himlingsflater og innvendige dører skiftes. Eksisterende kjøkken utvides og med delvis utskifting av innredning. Det medtas ny innredning av lekeareal, stellerom og barnetoalett.
Tilgjengelighet for barnehagen bedres ved å bygge rampe for bevegelseshemmede ved inngang mot nordvest, kombinert med ny grovgarderobe og rullestolstoalett. Rullestolstoalettet skal også fungere som ekstra stellerom og dusj/ garderobe for bevegelseshemmede. To av tre baser blir tilpasset bevegelseshemmede brukere og ansatte. på grunn av tekniske installasjoner og krav om lekeareal i henhold til normer, vil det ikke være mulig å oppgradere den tredje basen fullt ut til bevegelseshemmede.
Utelekearealer får økt tilgjengelighet til lekeapparat og sandkasser med etablering av ramper ved nivåforskjeller.
enØk-tiltak består i etablering av varmepumpe for jordvarme og etterisolering av tak over himling til 300mm totalt, der dette er mulig med eksisterende takkonstruksjon. Yttervegger etterisoleres med 50mm mineralullisolasjon utlektet på innsiden, i tillegg til eksisterende 100mm isolasjon.
Eksisterende ventilasjonsanlegg gås over, funksjonstestes og innreguleres på nytt. Hovedkanaler/ grenkanaler/ nye ventiler legges om for å tilpasses ny plan og nedforet himling.
Anbud id:
214402
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 4. September 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud