Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Møre og Romsdal

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Møre og Romsdal
Avsluttet

Rehabilitering av kunstgressbanen.

Grunnarbeider
før nytt kunstgress legges skal området ved asfaltkant i sikkerhetssonen rettes opp slik at den har den riktige høyden i forhold til kunstgresset.
Oppretting av banen før det legges kunstgress. Det er noen områder det er setninger i banen som må rettes opp før det legges nytt kunstgress. Det settes opp et areal på 50 m2 i anbudet, men som avregnes etter oppmålt areal.
Kunstgress
Eksisterende kunstgress skal fjernes av leverandøren og kjøres til sødalen slik at det kan gjenbrukes av byggherren. Midlertidig lagring blir på kommunens anlegg i sødalen som ligger ca 1, 3 km fra kunstgressbanen. Det forutsettes at eksisterende pad kan benyttes.
Nytt kunstgress skal være grønt, og ha fifa 2 stjerners sertifikat. Banen skal merkes etter gjeldene regler for Adeccoliga og oppfylle tekniske krav i forhold til flagg og mål festing.
før det legges nytt kunstgress av leverandøren skal varmeanlegget trykktestes for å avdekke lekkasje og lekkasjer skal utbedres. Leverandøren er ansvarlig for at varmeanlegg ikke blir påført skader i anleggsperioden. Slike skader skal utbedres av leverandøren for egen regning.
Anbud id:
231284
  • Sted:
    Kristiansund
  • Registrert:
    Torsdag 10. Januar 2013