Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1085 Siste år
357 Siste 3 mnd
94 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av kunstgressbanen.

Registrert Dato: Torsdag 10. Januar 2013

Grunnarbeider
Før nytt kunstgress legges skal området ved asfaltkant i sikkerhetssonen rettes opp slik at den har den riktige høyden i forhold til kunstgresset.
Oppretting av banen før det legges kunstgress. Det er noen områder det er setninger i banen som må rettes opp før det legges nytt kunstgress. Det settes opp et areal på 50 m2 i anbudet, men som avregnes etter oppmålt areal.
Kunstgress
Eksisterende kunstgress skal fjernes av leverandøren og kjøres til Sødalen slik at det kan gjenbrukes av byggherren. Midlertidig lagring blir på kommunens anlegg i Sødalen som ligger ca 1,3 km fra kunstgressbanen. Det forutsettes at eksisterende pad kan benyttes.
Nytt kunstgress skal være grønt, og ha FIFA 2 stjerners sertifikat. Banen skal merkes etter gjeldene regler for Adeccoliga og oppfylle tekniske krav i forhold til flagg og mål festing.
Før det legges nytt kunstgress av leverandøren skal varmeanlegget trykktestes for å avdekke lekkasje og lekkasjer skal utbedres. Leverandøren er ansvarlig for at varmeanlegg ikke blir påført skader i anleggsperioden. Slike skader skal utbedres av leverandøren for egen regning.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør

Anlegg, Areal, Kunstgress, Lagring, Varmeanlegg

Kristiansund N, Møre og Romsdal

Avsluttet: Mandag 28. Januar 2013