Arkitekt, Prosjektleder i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

996 Siste år
269 Siste 3 mnd
74 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av romsås bad - rådgivningstjenester

Registrert Dato: Onsdag 24. Juni 2009

1.3.1 Generelt
Romsås bad har 2 basseng, et lite barnebasseng og ett hovedbasseng som er 25 x 9 m med en temperatur på 28 grader. Vanntemperaturen heves torsdager til 32 grader og senkes lørdager til 28 grader.
I forbindelse med at Romsås bad skal rehabiliteres skal det engasjeres nødvendig VVS, elektro og byggteknisk rådgivning. Vannbehandling vil bli et viktig område.
Målet er å legge til rette for et permanent varmtvannstilbud med 34 graders bassengtemperatur. For øvrige opplysninger viser vi til vedlagte tilstandsanalyser og tegninger som følger vedlagt.
Tilbudet skal gis på bakgrunn av vedlagte tilstandsanalyse. Ytelsene innenfor de øvrige gruppene utlyses samtidig. Det har også vært utlyst en konkurranse om byggherreombud/prosjektleder for samme prosjekt. Oppdragsgiver ønsker å skille disse to oppgavene, slik at de må løses av ulike firma.
1.3.2 Orientering om prosjektet og beskrivelse av oppdragsgivers behov
Oslo kommune har bevilget 8,9 mill.(eks. mva) til rehabiliteringen. Det forutsettes at rehabiliteringen skal gjennomføres innenfor tildelt ramme. Dette innebærer at det ikke vil være midler til disposisjon for en total rehabilitering. Det søkes budsjettmidler for fullføring av rehabiliteringen i 2010. Vi ønsker et totalprosjekt som kan realiseres i etapper, samtidig som alle arbeider må tilpasses de ulike fagene innenfor en total ramme på 8,9 mill. i 2009.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Arkitekt, Prosjektleder

Basseng, Elektro, Ramme, Rehabilitering, Skille, Totalprosjekt

Oslo, Oslo

Avsluttet: Mandag 27. Juli 2009