Blikkenslager, Snekker, Stiger & stillaser, Taktekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3748 Siste år
2600 Siste 3 mnd
231 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av tak

Registrert Dato: Onsdag 26. Juni 2013

Grendestue ved Fagerstrand, helt syd på Nesodden, tilhører kretsen i Nordre Frogn og brukes som utleie- og aktivitetslokale for befolkningen i området. Hovedhuset har i tillegg til utleielokalene i første etasje, en vaktmesterleilighet til vertskapet i annen etasje. Taket på hele hovedbygningen, inkludert inngangsparti og et tilbygg mot syd skal total-rehabiliteres. Eiendommen eies av Foreningen som har som oppgave å ivareta stedet og legge til rette for ulike aktiviteter i nærmiljøet. Foreningen har nylig fått garanti fra Frogn kommune for å oppta et byggelån som er øremerket nytt tak.

Dagens tak (skråtak) er dekket med betongstein av eldre dato og er av temmelig dårlig kvalitet med mye mose. Det har vært mindre lekkasjer inn til leiligheten de siste årene, selv om dette skal være utbedret.

Styret som skal ta beslutningen og forvalte et stort pengebeløp er alle ´amatører´. Vi vil derfor legge vekt på god veiledning i prosessen, seriøsitet / referanser og trygghet for at budsjettet ikke overskrides. Vi ønsker tilbud som spesifiserer alle de oppgavene som vil være nødvendige:

- Oppsetting / rigging av stillaser
- Fjerning av gamle takstein og sløyfer / lekter
- Rengjøring og kontroll, evnt reparasjon av undertak
- Vurdering av behov for bedre isolasjon eller lufting
- Vurdering av hvordan dette påvirker plassering av dampsperre
- Omtekking av undertak
- Nye sløyfer / lekter i trykkimpregnert kvalitet
- Ny takstein, nærmere spesifikasjon avtales under befaring
- Nødvendige beslag, snøfangere, stigetrinn for inspeksjon av pipe, takrenner og nedløp

Listen over dekker sikkert ikke alle oppgaver, men det forutsetter vi selvfølgelig at tjenesteyter veileder oss igjennom. Firmaet som velges vil ha en fast kontaktperson å forhold seg til, som deretter koordinerer ovenfor styret. Arbeidet ønskes utført så snart som mulig, i forhold til høstens aktiviteter og utleie.