Arkitekt, Betong, Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Maler, Murer, Prosjektleder, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6604 Siste år
2203 Siste 3 mnd
569 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av teglfasader og utvendige betongtrapper - totalentreprise

Registrert Dato: Torsdag 13. September 2012

Teglstensfasade på gavlvegg i syd var i ferd med å rase ut. Mulig utrasing er sikret av oppdragsgiver. I forbindelse med dette arbeidet ble det avdekket problemer med armering i fuger som ruster og sprenger i fuger mellom teglstensskift. I tillegg er lastkonsollene i dårlig forfatning. Teglstensforblennede fasader er bygget som "kompaktvegg" med isolasjon mellom betongskive og teglstensforblenning uten lufting. For å sikre mot fremtidige problemer med fasader skal all teglsten fjernes og erstattes med annen kledning.
Bygningen eies av Oslo kommune ved Boligbygg Oslo KF. Entreprisen omfatter høyblokken i Sandakerveien 61 i nordenden av det store bygningskomplekset som utgjør Sandakersenteret. Høyblokken er oppført i 1976 i 16 etasjer inkl. underetasje og utført i armert betong, dels plasstøpt og dels elementer. 2. - 15. etasje benyttes til omsorgsboliger, mens underetasje og første etasje benyttes til servicefunksjoner og fellesareal.
Denne tilbudsforespørsel omfatter fasaderehabilitering og rehabilitering av utvendige trapper i betong på større boligblokk i Oslo.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere