Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Elektriker, Entreprenør, Maler, Murer, Snekker, Taktekker i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rehabilitering av teglfasader og utvendige betongtrapper - totalentreprise

Teglstensfasade på gavlvegg i syd var i ferd med å rase ut. Mulig utrasing er sikret av oppdragsgiver. i forbindelse med dette arbeidet ble det avdekket problemer med armering i fuger som ruster og sprenger i fuger mellom teglstensskift. i tillegg er lastkonsollene i dårlig forfatning. Teglstensforblennede fasader er bygget som "kompaktvegg" med isolasjon mellom betongskive og teglstensforblenning uten lufting. For å sikre mot fremtidige problemer med fasader skal all teglsten fjernes og erstattes med annen kledning.
Bygningen eies av Oslo kommune ved Boligbygg Oslo kf. Entreprisen omfatter høyblokken i Sandakerveien 61 i nordenden av det store bygningskomplekset som utgjør Sandakersenteret. høyblokken er oppført i 1976 i 16 etasjer inkl. Underetasje og utført i armert betong, dels plasstøpt og dels elementer. 2. - 15. Etasje benyttes til omsorgsboliger, mens underetasje og første etasje benyttes til servicefunksjoner og fellesareal.
Denne tilbudsforespørsel omfatter fasaderehabilitering og rehabilitering av utvendige trapper i betong på større boligblokk i Oslo.
Anbud id:
215994
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Torsdag 13. September 2012

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud