Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Arkitekt, Betong, Entreprenør, Gjerder og Porter, Maler, Maskinentreprenør, Murer, Stålarbeider i Vestfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestfold
Avsluttet

Rehabilitering av Ulefoss bru (Med opsjoner)

Arbeidene inkluderer blant annet rehabilitering av punktskader på underkant av betongbrudekke, punktvise skader i bjelker og pilarer av stål, etablering av 4 stk. Nye fuger over brua samt oppretting av enkelte skader i rekkverksstolper. Hovedspennet (fagverk mellom pilarer i elv) er ikke inkludert i oppdraget.
Opsjoner: Det er i tillegg en opsjon på full overflatebehandling av rekkverk over Ulefoss bru, samt rehabilitering av en mindre stålbjelkebru på Febakke, noen kilometer sør for Ulefoss.
Arbeidene ved Ulefoss bru (samt eventuelt opsjonsarbeider ved Febakke bru) skal utføres med oppstart 01. 09. 2021, med ferdigstillelse før 15. 12. 2021. Arbeidene skal planlegges slik at arbeider ved og over slusene på Ulefoss ikke påbegynnes før 11. 10. 2021 pga. Hensyn til drift i Telemarkskanalen. Oppdragsgiver har engasjert egen teknisk rådgiver/ prosjekterende for oppdraget. Generalentreprenøren skal ha ansvar for utførelsen slik den blir beskrevet av oppdragsgiver. Det opprettes et avtaledokument, med basis i NS8406: 2009, «Forenklet norsk bygge - og anleggskontrakt»
Arbeidenes innhold er nærmere beskrevet i konkurransegrunnlagets Del ii - Kontraktsgrunnlaget, kapittel a og c.
Anbud id:
721503
  • Sted:
    Nome
  • Registrert:
    Onsdag 12. Mai 2021