Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Vestland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Vestland
Avsluttet

Rehabilitering av vågen bru - stanghelle

Gjelder rehabilitering av vågen bru.
vågen bru er lokalisert i Stanghelle i Vaksdal Kommune, mellom Vaksdal og Dale. Brua er bygget i 1978-79, og går over jernbane og sjø. Brua har en total spennvidde på 151, 2 m og er oppdelt i 7 spenn med lik spennvidde på 21, 6 m. bærekonstruksjon er 4 stk spennarmerte prefabrikkerte bjelker som er støpt sammen med en tverrbærer. Bjelkene er fritt opplagt på landkar respektive søyler. Bruen har fastlager ved landkar og lastflon- respektive lastoblokklager på søyler. Mellom 3. Og 4. Spenn regnet fra vest har brua en fugekonstruksjon.
Brudekke med betongslitelag har tverrfall og tykkelse varierer mellom 210? 280 mm. Kjørebredde er 6 m. på bruas nordside er det fortau på 1, 5 m. Fortauet er ikke avgrenset mot kjørebane med rekkverk. Det er også en lysmast i midten av hvert spenn på nordsiden. Rekkverk over jernbanetrase er supplert med beskyttelsesskjerm.
Betongslitelaget har skader på store deler av dekket. Skadene varierer fra hull i dekket der tilslag er slitt vekk, grov overflate, opprissing til større groper der armering er synlig. Betongslitelaget skal derfor fuktisoleres, og nytt slitelag skal legges.
Betongskader på landkar, pilar, betongbjelker, kantdragere og fortauskant skal også repareres, hovedsakelig for å hindre videreutvikling av påbegynte skader.
Anbud id:
60430
  • Sted:
    Vaksdal
  • Registrert:
    Mandag 3. August 2009