Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1555 Siste år
408 Siste 3 mnd
148 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av vågen bru - stanghelle

Registrert Dato: Mandag 03. August 2009

Gjelder rehabilitering av Vågen bru.
Vågen bru er lokalisert i Stanghelle i Vaksdal Kommune, mellom Vaksdal og Dale. Brua er bygget i 1978-79, og går over jernbane og sjø. Brua har en total spennvidde på 151,2 m og er oppdelt i 7 spenn med lik spennvidde på 21,6 m. Bærekonstruksjon er 4 stk spennarmerte prefabrikkerte bjelker som er støpt sammen med en tverrbærer. Bjelkene er fritt opplagt på landkar respektive søyler. Bruen har fastlager ved landkar og lastflon- respektive lastoblokklager på søyler. Mellom 3. og 4. spenn regnet fra vest har brua en fugekonstruksjon.
Brudekke med betongslitelag har tverrfall og tykkelse varierer mellom 210 ? 280 mm. Kjørebredde er 6 m. På bruas nordside er det fortau på 1,5 m. Fortauet er ikke avgrenset mot kjørebane med rekkverk. Det er også en lysmast i midten av hvert spenn på nordsiden. Rekkverk over jernbanetrase er supplert med beskyttelsesskjerm.
Betongslitelaget har skader på store deler av dekket. Skadene varierer fra hull i dekket der tilslag er slitt vekk, grov overflate, opprissing til større groper der armering er synlig. Betongslitelaget skal derfor fuktisoleres, og nytt slitelag skal legges.
Betongskader på landkar, pilar, betongbjelker, kantdragere og fortauskant skal også repareres, hovedsakelig for å hindre videreutvikling av påbegynte skader.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer

Armering, Fortau, Overflate, Rehabilitering, Rekkverk, Søyler

Stanghelle, Hordaland

Avsluttet: Tirsdag 18. August 2009