Entreprenør, Flislegger, Murer, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1395 Siste år
382 Siste 3 mnd
127 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering av våtrom, flislegging, diverse murerarbeid på fasade og i hage

Registrert Dato: Mandag 08. Juni 2009

Beskrivelse av oppdraget ditt:
Et vaskerom er nylig blitt rehabilitert med krav om bruk av Våtromsnormen. Imidlertid ble det oppdaget membranfeil og motfall fra sluk på gulv over store områder, dessuten manglende membran ved sluk. Firmaet som gjorde feilen vil antageligvis ikke rette opp feilene selv, så vi trenger annet murerfirma til å være våtromskoordinator, rive opp fliser,membran.

Bygge opp riktig fall mot rommets eneste sluk /fall overalt i rommet. Påföre ca 2 til 2,5 mm tykk, men ikke mer enn 4 mm, diffusjonsåpen membran på gulv og noe oppetter vegger. Flislegge/fuge inkludert membran på vegg som skal skjules av fliser/sokkelflis eller annet. Ca 12 kvm areal.

Samme feil er gjort på et annet, mindre våtrom. Her må alt rives ned og bygges opp igjen. Det skal legges dekorflis (litt mer "avansert" flislegging) på veggene.

Oppretting av isolasjon på grunnmur over jordbånd - beslag må legges om. Oppretting av feil/mangler på rehabilitert skallmur av tegl.

Endel pussing av murfasader. Muring av "plantekasser" og en mindre fontene i tegl og naturstein i hage. Våtromsnormen skal følges på våtrommene, og håndtverkerne må ha våtromssertifikat, gjerne firma som er våtromssertfisert.
For et dyktig firma er det gode muligheter for å få rehabilitert et noe större og mer forseggjort bad etter at vi har fått rettet opp feilene somer gjort av et annet firma. Vi planlegger også en vinterhage og oppføring av bod (har tegninger fra arkitekt)

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere