Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Riving, Stålarbeider i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Rehabilitering av vann- og avløpsledninger fra Theodor Hansens vei til Kolbotnvannet

Oppegård kommune, heretter kalt oppdragsgiver, inviterer til åpen tilbuds-konkurranse for legging av nye vann- og spillvannsledninger med tilhørende kummer. Formål med tiltaket er å øke kapasitet og rehabilitere eksisterende ledninger for å redusere overløpsdrift og bedre vannkvaliteten i Kolbotnvannet.
Anskaffelsen omfatter ny hovedavløpsledning på peler gjennom Kolbotnvannet til båtsleppa (208 m) og nytt vann- og avløpsanlegg på Tangen i Theodor Hansens vei (150 m).
Ledninger som skal legges i hovedledningsgrøft og på peler er Ø630 pe spillvannsledning og vannledning med dimensjon Ø355/250 pe (kun på østre landside, ikke kryssing). Ledningsanlegget på Tangen har vannledning med Ø150 støpejern og Ø160/200 pvc avløpsledning. Det skal settes ned 2 vannkummer og 5 spillvannskummer hvorav 2 av spillvannskummenene er plasstøpte (landkar til sjøledning).
Eksisterende ledninger skal holdes i drift mens nytt anlegg bygges og Entreprenøren må lage plan for provisorisk anlegg i hele perioden og det aksepteres ikke noe utslipp til Kolbotnvannet. på deler av traseen må det på grunn av dårlige grunnforhold spuntes på begge sider av ny grøft for å få lagt nye ledninger samt spunting av byggegrop for kummer. Det støpes en plate av magerbetong som fundament og nye ledninger legges på. Spunt skal kappes 1, 0 m under terreng og bli stående. Det skal settes ut 15 stk nye peler og sjøledning skal festes på peler som er plassert c/c 6, 1 m gjennom Kolbotnvannet. Eksisterende peler og Ø600 asbestsementledning på pel skal fjernes og deponeres før etablering av nye peler og ledning gjennom Kolbotnvannet. Det må påregnes transport inn og ut av anleggsområdet og kommunen vil stille mellomlager på Ekornrud syd for Kolbotnvannet til rådighet.
Det vises for øvrig til vedlagte tekniske beskrivelser samt kart og tegninger.
Anbud id:
573669
  • Sted:
    Nordre Follo
  • Registrert:
    Onsdag 20. Mars 2019

Lignende oppdrag i Østfold

4 anbud