Elektriker, Entreprenør, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3284 Siste år
1016 Siste 3 mnd
219 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering bad

Registrert Dato: Onsdag 17. April 2013

Følgende arbeider ønskes utført på flislagt bad, ca. 6, 5 kvadratmeter stort:

- Rive veggfliser og veggplater. Etablere spikerbeslag og montere egnede veggplater med spikerbeslag bak plateskjøtene og med fuktsikring. Legge nye veggfliser.
- Pigge opp gulvfliser, sammen med betong og varmekabler. Nytt gulv med tilstrekkelig helling til sluk støpes med nødvendig armering, med nye varmekabler og membran som tilsluttes sluket slik at overgangen mellom gulvet og sluket blir tett. Legging av nye gulvfliser omfattes ikke av denne jobben, men det skal klargjøres for slik flislegging.
- Sanitær- og elektrisk utstyr, samt listverk rundt vindu og dør, demonteres for gjenbruk og monteres igjen etter utførte arbeider.

Badet ble opprinnelig fullt rehabilitert i 2008 (sluket er av eldre dato, med senere påført smøremembran som ikke er tett), men ikke i henhold til forskrift. Det presiseres derfor at arbeidet skal utføres slik at badet kommer i forskriftsmessig stand, med attest eller lignende på dette. Arbeidsbeskrivelsen er hentet fra takstmanns vurdering, som oversendes den valgte entreprenør.

Det ønskes en enhetlig pris på arbeidet av en entreprenør som kan håndtere hele jobben. Arbeidet ønskes påbegynt i juni, dersom det er mulig.