Blikkenslager, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Snekker, Taktekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2630 Siste år
879 Siste 3 mnd
235 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering enebolig; tak, vinduer, kledning, sikringsskap

Registrert Dato: Mandag 28. Februar 2011

Hus: Gammel enebolig fra slutten av 40-tallet, antar rehabilitert på 80 tallet, som vi i utgangspunktet skal bruke som feriehus. Vi ønsker spesifisert anbud på følgende i forbindelse med rehabilitering.

(1) Tak: pr. i dag er det skiferheller (dråpeform). Grunnet noe lekkasje og noen manglende skiferheller ønsker vi tilbud på skifte av tak (takstein) + takrenner/nedløp + bly/pipebeslag + sikring (takpakke), da vi antar at det ikke er fornuftig å utbedre det slik det er nå. Mer info: Saltak med ett takopplett (utgang til veranda) og en ark. Åpent luftet kaldt loft (krypeloft). Skrånende tomt, slik at høyeste høyde i forhold til stillas går fra: kjeller + 1.etasje + 2.etasje/loft, laveste: minus kjeller. Antar grunnflate utvendig målt er ca 8x8 m.

(2) Vinduer: Skifte av vinduer, da en del er punktert og av dårlig treverk. Ca 9-10 vanlige H-vinduer (antatt standard) + 2 bredere stuevinduer (skal ikke åpnes) + 2-3 smalere vinduer (skal kunne åpnes). Grunnet innvendig videre oppussing er det ikke behov for foringer/vindusbrett i forbindelse med jobben.

(3) Utvendig kledning: pr. i dag er det ufalset kledning (vestlandspanel), som er i varierende stand, kan derfor være behov for skifte av dette i forbindelse med skifte av vinduer. Ønsker tilbud på skifte av kledning, isolasjon for huset.

(4) Sikringsskap: Huset har ca fem kurser (skrusikringer), ønsker tilbud på montering av sikringsskap, inneholdende automatsikringer og opplegg til egen kurs til uthus og utestue for framtidig fremlegging.

Anbud mottaes enkeltvis eller fra totalentreprenør