Maler, Snekker, Taktekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2357 Siste år
608 Siste 3 mnd
235 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering fasader boligsameie - snekker/malerarbeider

Registrert Dato: Fredag 21. Mai 2010

Sameie skal rehabilitere deler av eksterne fasader. To bygg, kledd med panel og teglsten, bygget 1994. Byggene er på fire etasjer med inntrukket 4.etg. Det er åpne svalganger og dekkede/udekkede terrasser.

Bygg 1: ca 650 m2 grunnflate (ca 440 m2 i 4.etg.)
Bygg 2: ca 450 m2 grunnflate (ca 380 m2 i 4.etg.)

Rehabiliteringen gjelder fasadene i 4.etg. og deler av 3.etg, i hovedsak kun tilgjengelig via stillas eller lift. Det er hovedsakelig trepanel, og har ikke vært vedlikeholdt. Det er noe råte og behov for utskiftning av panel, omfanget av dette er ikke kjent. I tillegg er det mindre områder rundt vinduer og på bygningenes hjørner hvor det er ønskelig å erstatte panel med vedlikeholdsfrie sementbaserte plater, type Frontex eller tilsvarende, enkelte steder også med "staffasje" i aluminium. Dagens farger skal beholdes.

Tegninger og beregninger av arealer som skal behandles vil kunne leveres, men nøyaktige utregninger av berørte arealer må foretas av tilbyder. Det vil bli avholdt befaring for interesserte tilbydere, som bes melde sin interesse til styret snarest.

Arbeidene ønskes gjennomført i 2010, med oppstart snarest mulig.

Opsjoner for delvis utskifting av vinduer og terrassedører (utførelse lik eksisterende), maling/beising av flater som er tilgjengelige uten lift, og utskifting av blikktak over boder/pergolaer kan også bli aktuelt.

Deler av arbeidene i dette prosjektet omfatter store flater med uproblematisk fremdrift. Det er imidlertid mange mindre felt, kombinasjoner av treverk og plater, detaljer omkring staffasje, samt små områder som lett kan bli oversett i det store perspektivet. Det er derfor forutsatt tett kontakt mellom leverandør og styrets representant(er) gjennom hele prosessen, slik at det ikke oppstår uønskede situasjoner og påløper unødvendige kostnader.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere