Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Entreprenør, Snekker i Nordland

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Nordland
Avsluttet

Rehabilitering fasader teknisk lager bhf

Ytelsen gjelder rehabilitering av fasade på kontorfløy/ lavfløy på Teknisk lager på Bodø Hovedflystasjon. Fasaden er på 1 etg med høyde ca 3m. Fasaden ligger slik til at den er sterkt utsatt mhp vind og nedbør.
Ca 70% av fasaden er kledd med sto- puss system. Denne fasadekledningen er skadet med påfølgende lekkasjer og redusert isolasjonsevne. Sto- puss fasaden ønskes fjernet, og fasaden i sin helhet kles med 70 mm isolert utlekting. Utlektingen vindtettes, og kles med stålplater på lekter. Fasadeplatene skal ha profil tilnærmet omvendt lektepanel og farge tilnærmet ogf 70. nærmeste standard farge kan godkjennes. Beslagsarbeider utføres slik at god tetting og beskyttelse av underliggende konstruksjon oppnås.
i fasaden er det 19 vinduer ca. 14 x 12 og to ytterdører m/glassfelt. Disse ønskes byttet ut med vinduer/ dører i vedlikeholdsfritt materiale. Vinduene skal være to- fagsvinduer med et fast og et åpningsfelt. Den aktuelle fasaden er sterkt utsatt for vær og vind. Det presiseres at både vinduene i seg selv og utførelsen av monteringen må være slik at lekkasjer unngås. En ser her for seg at f. Eks glidehengslede, utadslående vinduer vil være å foretrekke.
nødvendige hjelpearbeider vedr. El og vvs kan utføres av oppdragsgiver e. n. o.
Anbud id:
58166
  • Sted:
    Bodø
  • Registrert:
    Onsdag 8. Juli 2009

Lignende oppdrag i Nordland

6 anbud