Betong, Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Kulde & varme, Murer, Rørlegger, Snekker, Stålarbeider, Ventilasjon i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

5112 Siste år
1293 Siste 3 mnd
501 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering marikollen bad

Registrert Dato: Fredag 10. September 2010

Marikollen ungdomsskole og svømmebasseng var nybygget og klart til bruk ved skolestart i 1970. Bassenget er 16,66 x 10 meter med inndeling i 4 svømmebaner á 2 meters bredde og ca 1 meter på hver side av de ytterste banene. Bassenget har en dyp og en grunn ende. Bassenget er flislagt med hvite fliser og banemarkering med sorte fliser. Garderobene er lokalisert i underetasjen i tilfluktsrom, under tilstøtende kultursal. Garderobene ble rehabilitert i forbindelse med rehabiliteringen av skolen, men kravet til universell utforming ivaretas ikke med tilbud om garderober i underetasjen med dårlig adkomst for mennesker med nedsatt funksjonsevne. Det skal derfor etableres 2 handikaptilpassede garderober i samme plan som bassenget. Løsningen krever at deler av uteområdet med gesims bygges inn. Ventilasjonsaggregatet er pr i dag lokalisert i kjelleren, men det etableres et tilbygg på nordsiden av bassenget som skal huse fremtidig ventilasjonsaggregat.
Det tas sikte på at selve bassenget skal rehabiliteres med stålbasseng for å redusere omfagnet av betongrehabilitering og igjen redusere byggetiden. Oppdragsgiver ønsker et basseng med lyse overflater selv om det benyttes stålinnsats.
Bassenget har ikke vært i drift siden høsten 2008 og kan ikke åpnes før anlegget har vært igjennom en rehabilitering. Skolen vil være i drift i byggeperioden og det må legges spesielt til rette for godt samarbeid med skolen og sørge for at skolen skjermes for byggearbeidene.
Rælingen kommune ønsker en generalentreprise for rehabiliteringen og å inngå kontrakt iht. NS 8405. Det forutsettes at tilbyder har erfaring fra tilsvarende prosjekter og at det avsettes en kontaktperson som følger oppdraget fra oppstart til slutt. Opplysninger om kontaktperson vedlegges tilbudet, se punkt 3.4.
For detaljert beskrivelse av anskaffelsens formål og omfang se tekniske beskrivelse iht. NS 3420 og tegninger.