Entreprenør, Prosjektleder, Snekker i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1736 Siste år
460 Siste 3 mnd
121 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering og påbygg av bygård i sentrum av Bergen

Registrert Dato: Mandag 25. Januar 2010

Ønsker total rehabilitering av leiegård i sentrum av Bergen, ca 550 m2. Påbyggingspotensiale, ca 200 m2, samlet ca 750 m2.

Ønsker fortrinnsvis kontakt med et firma som kan stå for total gjennomføring og som er villig til å ta ut eierandel i eiendommen (for salg eller utleie) som kompensasjon for oppdraget. Eiendommen har attraktiv beliggenhet og vil derfor gi potenssiale for ytterligere fortjeneste utover kostpris.

REHABILITERING AV HANS HOLMBOESGATE 13

Kort beskrivelse:

1. Underetasje med tre ett-roms leiligheter som er fullstendig oppgradert på 90-tallet og er etter min oppfatning grei som de er, men gir mulighet for utviding ved omleggig av trappeløp etc. Ca 90 m2.

2. 1 etasje er i dag, med unntak av noen få lettvegger identisk med tegninger. Denne ble oppgradert på 70-tallet og det finnes tegninger på denne etasje. Anslagsvis 178 m2.

3. 2 etasje har i dag 7 soverom og stue/kjøkken. Denne ble oppgradert på 70-tallet, se teging nedenfor. I hovedsak er planløsning etter tegninger, men flere lettvegger og flere soverom. Anslagsvis 178 m2.

4. Loftsetasje er av nyere dato, ca 1995, men mener denne med fordel kan deles opp i flere enheter. Kan omgjøres til to delikate toppleiligheter, á 60-70 m2, med terasser. Har ikke tegning av denne for hånden.

5. Skisse over en tenkt ny planløsning som neppe er noe annet enn et utgangspunkt for en arkitekt. Begge trappeløp er fjernet og erstattet med en utvendig trapp på bakplassen, om mulig i betong, som gir bedre mulighet for tilkomst til flere boenheter. Det er tenkt nybygg mellom trappeløp og eksisterende bygning, nybygg mot hele nabovegg mot øst (mot Grieghallen), noe som naboene er positiv til.

Første, andre og loftsetasje må i så fall ha fullstendig rehabilitert hvor 1- og 2 etasje kan være helt like. Deler av vegger og isolasjon, rehabilitert -93, kan antakelig beholdes i toppetasje. I min skisse over 1- og 2 teasje, se nedenfor, har jeg beholdt mye av eksisterende innervegger. Det er mulig dette gir mer begrensninger enn fordeler, særlig hjørneleilighetens stue har jeg sans for og har valgt å beholde denne i mitt forslag. Dersom dette skaper store begrensninger bør dette vurderes på nytt. Kvadratmeterpris og andre økonomiske parametre kan bli utslagsgivende.
Mine forventninger til prosjektet

• Nye ideer til planløsning, evt. justering av min skisse.

• Oversikt over begrensninger fra brannvesenet og andre
restriksjoner

• Økonomi i alle faser; planlegging, gjennomføring og endelig
resultat

• Fullstendig oppfølging og gjennomførring fra en
samarbeidspartner

• Prisoverslag på oppdraget og utførelsen

• En avtale som ivaretar både mine og en partners interesser ved
endelig oppgjør.

• Boligareal ble nylig målt til 178 m2 i 1ste etasje, 2ndre
ideentisk, loftsetasje anslagsvis 110 m2, underetasje ca 90
pluss div rom. Med forbehold ca 600 m2 samlet.
Utbyggingspotensialet er anslagsvis 100 til 200 m2 boligareale
pluss ny hovedtrapp.

Tegninger lot seg ikke kopiere inn. Kan ettersendes på forspørsel !

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere