Elektriker, Entreprenør, Rørlegger, Snekker, Ventilasjon i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

948 Siste år
327 Siste 3 mnd
78 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Rehabilitering, ombygging og utvidelse av lundelia barnehage i porsgrunn kommune

Registrert Dato: Tirsdag 19. Oktober 2010

Orientering om prosjektet
Arbeidene omfatter innvendig og utvendig rehabilitering, ombygging og utvidelse av barnehage oppført i 1980 på Heistad. Barnehagen er i en etasje og bygd i tre med støpt plate på mark.
Lundelia barnehage på Heistad er en av Porsgrunns eldste kommunale barnehager. Den er organisert med en småbarnsavdeling fra 0-3 år og to avdelinger for barn fra 3-6 år. I tillegg finnes det en egen uteavdeling for barn 4-6 år. Barnehagen gir tilbud til 58 barn (54 heltidsplasser), hvorav 10 er tilknyttet uteavdelingen. Personalgruppen utgjør 16 ansatte fordelt på 11,5 årsverk.
Prosjektet har som utgangspunkt å få til en bedring av personalets arbeidsforhold, ved å utvide bygget med en ny fløy for personalet, inneholdende personalrom, garderobe, kontor/ arbeidsrom, lagerrom og et utvendig vognlager.
Deler av eksisterende administrasjon gjøres om til fellesrom for hele barnehagen med kjøkken og adkomst direkte til utearealet mot syd/sydøst. Eksisterende hovedinngang fjernes og innlemmes i dette fellesarealet. Resterende areal nyttes til møterom/ arbeidsrom logoped, renholdsrom og ny garderobe for uteavdelingen. Personaltoalettet/ HC-toalettet opprettholdes på nåværende plass.
Småbarnsavdelingen utvides ved at et lite lagerrom fjernes og flyttes ut i tilstøtende korridor, mens avdelingene for større barn får utvidet vindfangene for å skape større grovgarderober. Utenfor disse grovgarderobene skal det settes opp vognlager/ utelager, der taket bygges sammen med barnehagen. Eksisterende adkomst mellom avdelingene fjernes og ny adkomst etableres via fellesarealet.
Samlet medfører dette at barnehagens bruttoareal øker med 161 m2, fra 395 m2 til 556,0 m2.
Alle flater, bygningselementer og tekniske installasjoner, med unntak av enkelte innvendige dører, ventilasjonsanlegget og sprinkleranlegget, er fra byggeåret, og skal som sådan skiftes ut eller rustes opp.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere