Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Rørlegger, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Oslo

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Oslo
Avsluttet

Rehabiliteringsarbeider vigelandsmuseet - begrenset anbudskonkurranse

Kvalifikasjonsgrunnlaget (forespØrsel om deltagelse) mÅ lastes ned fra oslo kommunes anskaffelsesportal : #URL0# -- Til tross for at Vigeland-museet er utført med en meget høy håndverksmessig kvalitet, har det ikke vært til å unngå at tidens tann har satt sine spor i løpet av de 80-90 år som
bygningen har vært i bruk.
Det har samlet seg opp et etterslep på vedlikehold og behov for standardforbedringer. i
tillegg har den tekniske utviklingen og nye forskrifter sine krav som må tilfredstilles.
Dette har ført til at Oslo kommune v/ Omsorgsbygg kf har valgt å samle en rekke enkelttiltak i et prosjekt for å oppnå en mer effektiv og økonomisk gjennomføring av rehabiliteringen.
Forprosjektet berører det meste av teknisk anlegg samt taktekking. Det skal skiftes ut 870 m2 overlysglass, skiftes ut 2670 m2 kobbertekking og rehabilitere teknisk anlegg i en bygningsmasse på 5533 m2.
Kobbertekking skal utføres som skivetekking etter samme håndverksmetode som orginal tekking. Dette vil kreves dokumentert i neste fase fra de som går videre i konkurransen.
Bygget er verneverdig og arbeidet blir krevende både med hensyn på gjennomføring, vernetekniske hensyn og sikkerhet mot skader på kunst. Det må etableres vakthold, alarmsystemer, inngangskontroller samt vernetiltak for bevaring av utstilt kunst i byggeperioden.
Den praktiske gjennomføringen setter spesielle krav til entreprenøren med hensyn på kvalitetsstyring, kontroll og koordinering som krever ryddighet og en velfungerende ledelse med gode resurser.
Alle arbeidene skal utføres i h. h. Til metode avtalt med byantikvar.
Anbud id:
79711
  • Sted:
    Oslo
  • Registrert:
    Tirsdag 2. Februar 2010

Lignende oppdrag i Oslo

6 anbud