IT/Web og Support i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

506 Siste år
388 Siste 3 mnd
40 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Reiseplanlegger og sanntid på web, monitorer og utvidet administrasjonsgrensesnitt for denne reiseinformasjonen. - Med delkontrakter

Registrert Dato: Tirsdag 19. Desember 2017

Kjøp av tjenester tilknyttet farte.no i 2018
Tjenester
1. Kollektivnettsiden farte.no tilbyr tjenesten reiseplanlegger og sanntid, i tillegg til nettbutikk og øvrig informasjon. Datagrafikk as har levert denne tjenesten (reiseplanlegger og sanntidsinformasjon) siden januar 2016. Tjenesten er tenkt videreført i 2018 for et beløp på totalt NOK 218 500.
2. I tillegg leverer Datagrafikk as reiseinformasjon til monitorer/ displayer på totalt 14 knutepunkt i Telemark. Denne avtalen er tenkt videreført i 2018 for en merkostnad på totalt NOK 15 000.
3. Det er også planlagt å utvide administrasjonsgrensesnitt for aktuell reiseinformasjon med et såkalt PATAdmin, dvs. å kunne tilføye avviksmeldinger i gitte tidsrom og på ulike nivåer. Denne tjenesten er tenkt levert i 2018 for NOK 30 000.
Begrunnelse
Funksjonaliteten listet over leveres primært i Norge av Datagrafikk as. Selskapet leverer til de fleste fylkene, mens Ruter as leverer til Oslo, Akershus, og noen fylker på Østlandet. Datagrafikk har levert tjenestene til Vestviken kollektivtrafikk som Telemark fylkeskommune tidligere har benyttet. Telemark fylkeskommune har gjennom tidligere markedsundersøkelser ikke funnet grunn til at ferdige tjenester kan leveres rimeligere enn overstående tilbud fra Datagrafikk as.
Tidshorisonten på aktuelt kjøp er relativt kort, da flere prosesser er med på å påvirke valg framtidige løsninger. Telemark fylkeskommune er som en del av regionreformen i forhandlinger med Vestfold fylkeskommune om framtidig felles fylkeskommune, fra 1.1.2020. Drift og administrasjonsform av kollektivområdet er ikke avklart, men det er grunn til å vurdere langsiktig valg av løsning med Vestfold i perioden fram til sammenslåing.
Jernbanedirektoratet har i høst lansert Entur, nasjonal reiseplanlegger og framtidig billettløsning på tvers av fylkesgrenser og reiseform. Løsningen er lovende, men er ikke fullt ut etablert for Telemark ved utgangen av 2017, bl.a. sanntidsinformasjon mangler. Løsningen er regnet med å være på plass, også med sanntid innen 2018. Når denne er etablert er det grunn til å revurdere valg av løsning.
Videre planer
Telemark fylkeskommune vil i løpet av 2018 vurdere nærmere felles løsninger for Vestfold og Telemark fylkeskommune. I tillegg vil mulige løsninger fra Entur være nærmere kjent. På bakgrunn av dette vil det avgjøres om det skal gjennomføres en anskaffelsesprosess for tjenester som er nevnt over fra 2019 og framover.
Det settes en karensfrist til tirsdag 02.01.2018 kl. 10.00. Etter dette vil Telemark Fylkeskommune inngå kontrakt med Datagrafikk AS som beskrevet.


Referansenummer:  TFK 03/2017

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

IT/Web og Support

Drift, Utgangen

Porsgrunn, Telemark