IT/Web og Support i Telemark

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

513 Siste år
395 Siste 3 mnd
37 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Reiseplanlegger og sanntid på web, monitorer og utvidet administrasjonsgrensesnitt for denne reiseinformasjonen. - Med delkontrakter

Registrert Dato: Fredag 21. Desember 2018

Kjøp av tjenester tilknyttet farte.no i 2019
1. Kollektivnettsiden farte.no tilbyr tjenesten reiseplanlegger og sanntid, i tillegg til nettbutikk og øvrig informasjon. Datagrafikk as har levert denne tjenesten (reiseplanlegger og sanntidsinformasjon) siden januar 2016, og utviklet med meldingsformidling for avvik i 2018. Tjenesten er tenkt videreført i 2019 for et beløp på totalt 278 500,-, justert for prisutvikling og økt trafikk sammenlignet med tidligere.
2. I tillegg leverer Datagrafikk as reiseinformasjon til monitorer/ displayer på totalt 16 knutepunkt i Telemark. Denne avtalen er tenkt videreført i 2019 for en merkostnad på totalt 25 000,-.
Begrunnelse
Funksjonaliteten listet over leveres primært i Norge av Datagrafikk as. Selskapet leverer til de fleste fylkene, mens Ruter as leverer til Oslo, Akershus, og noen fylker på Østlandet. Datagrafikk har levert tjenestene til Vestviken kollektivtrafikk som Telemark fylkeskommune tidligere har benyttet. Telemark fylkeskommune har gjennom tidligere markedsundersøkelser ikke funnet grunn til at ferdige tjenester med samme kvalitet kan leveres rimeligere enn overstående tilbud fra Datagrafikk as.
Tidshorisonten på aktuelt kjøp er relativt kort, da flere prosesser er med på å påvirke valg av framtidige løsninger. Telemark fylkeskommune er som en del av regionreformen i prosess med sammenslåing med Vestfold fylkeskommune til nytt felles fylke fra 1.1.2020. Drift og administrasjonsform av kollektivområdet er ikke avklart, men arbeid med å vurdere en felles langsiktig løsning med Vestfold vil pågå i perioden fram mot sammenslåing.
Jernbanedirektoratet har lansert Entur, nasjonal reiseplanlegger og framtidig billettløsning på tvers av fylkesgrenser og reiseform. Løsningen er lovende, men er ikke fullt ut etablert for Telemark ved utgangen av 2018, og sanntidsinformasjon mangler. Løsningen er regnet med å være på plass, også med sanntid innen 2019. Når denne er etablert er det grunn til å revurdere valg av løsning.
Videre planer
Telemark fylkeskommune vil i løpet av 2019 planlegge felles løsninger for kollektivtransporten i nye Vestfold og Telemark fylkeskommune. I tillegg vil mulige løsninger fra Entur forventet ferdigstilt. På bakgrunn av dette vil det avgjøres om det skal gjennomføres en anskaffelsesprosess for tjenester som er nevnt over fra 2020 og framover.
Det settes en karensfrist til Fredag 04.01.2019 kl. 10.00. Etter dette vil Telemark Fylkeskommune inngå kontrakt med Datagrafikk AS som beskrevet.


Referansenummer:  TFK 12/2018

Er du interessert i slike oppdrag? Registrer Din Bedrift

IT/Web og Support

Drift, Utgangen

Porsgrunn, Telemark