Prosjektleder i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

296 Siste år
84 Siste 3 mnd
22 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Reisevaneundersøkelse på Jæren 2012

Registrert Dato: Mandag 19. September 2011

Det skal gjennomføres en regional reisevaneundersøkelse på Jæren i 2012. Oppdraget innebærer planlegging av undersøkelse, datainnsamling, data- og metodekontroll, dokumentasjon, analyse samt presentasjon av resultater.
Formålet med undersøkelsen er å dokumentere befolkningens reisevaner i 2012, undersøke om det har skjedd endring i reisemønster og atferd i befolkningen i løpet av tiden som har gått siden de to forrige reisevaneundersøkelsene (i 1998 og 2005), samt undersøke hvilke endring som har skjedd. Dette skal gi økt kunnskap og forståelse for det regionale og lokale reisemønsteret i regionen, og vil tjene som grunnlag for beslutninger i areal- og transportplanlegging.
Oppdragsgiver ønsker tilbud på en reisevaneundersøkelse som er sammenlignbar med tilsvarende undersøkelser gjennomført i 1998 og 2005. I tillegg må undersøkelsen være sammenlignbar med de nasjonale reisevaneundersøkelsene. Spørreskjema fra Reisevaneundersøkelse på Jæren, gjennomført i 2005 følger vedlagt.
Undersøkelsen skal omfatte kommunene Stavanger, Sandnes, Sola, Randaberg, Hå, Klepp, Time, Gjesdal, Strand og Rennesøy.
Undersøkelsen skal gjennomføres i et representativt personutvalg av befolkningen i de kommuner undersøkelsen omfatter. Utvalget skal utgjøre 3,5 % av befolkningen fra 13 år og skal trekkes fra Folkeregisteret. Dette skal utgjøre ca 8 700 personer.
I utvalget må det generelt sikres representativitet med hensyn til kjønn, alder, og det må tas hensyn til eventuelle skjevhet på grunn av utvelgelsesmetodikk, m.m. For kommunene Stavanger, Sandnes og Sola, hvor areal og transportproblemstillingene er mest utfordrende, ønsker oppdragsgiver en større andel av utvalget som muliggjør mer detaljerte undersøkelser på et lavere geografisk nivå (sonenivå) enn kommunenivå.
Oppdragsgiver ønsker å vurdere muligheten for å øke utvalget til å gjelde 4 % av de aktuelle kommunenes befolkning fra 13 år og tilbyder bes prissette dette. Dette skal utgjøre ca 9 900 personer.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Prosjektleder

Analyse, Areal, Dokumentasjon, Planlegging

Vikebygd, Rogaland

Avsluttet: Fredag 28. Oktober 2011