Maskinentreprenør, Transport i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1226 Siste år
429 Siste 3 mnd
111 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovasjon longyearbyen svalbard

Registrert Dato: Mandag 24. Januar 2011

LONGYEARBYEN LOKALSTYRE, BYDRIFT KF (Bydrift KF)inviterer til åpen anbudskonkurranse vedrørende innsamling, transport og håndtering av avfall i Longyearbyen samt nedsending av avfall til fastlandet.
Innsamling og transport omfatter alt avfall fra husholdninger og næringskunder som genereres i Longyearbyen. For husholdningsavfall er det etablert bringeordning med oppsamlingsplasser mens næringslivet har egne containere tilpasset avfallssammensetningen. Både husholdninger og bedrifter er pålagt kildesortering av avfallet. Avfallet skal transporteres til avfallsanlegget for klargjøring for nedsending til fastlandet. Etter innveiing av innsamlet avfall ved avfallsanlegget, er oppdragstaker eier av avfallet og har hele ansvaret for nedsending til fastlandet og levering til godkjent mottaksanlegg.
Tilbudet skal omfatte begge typer kunder / hentesteder. Kontraktens varighet er 5 år med opsjon på forlengelse i inntil 2 år. Iverksettelse av arbeidene er 01.09.2011.
Konkurransen omfatter også drift av deponi, mellomlager og avfallsanlegg hvor alt avfall ballepresses, emballeres og lagres.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere