Elektriker, Flislegger, Rørlegger i Hordaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2033 Siste år
1165 Siste 3 mnd
131 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovere bad

Registrert Dato: Søndag 10. September 2017

Jeg har et bad på ca. 4m2 som skal renoveres. Badet er i dag flislagt med dusj og baderomsinredning. Badet er i 1.etg. Med lett tilkomst.
Det som er planlagt gjort med badet er renovering som består av :
Det skal legges nye varmekabler og avretting av golv/fikse sluk. Legge membran/ev. Nye plater på vegger Vegger og gulv skal flislegges med 60x60 fliser og mosaikk i dusjhjørne Vanntilførsel dusj må flyttes noe da eksisterende tilførsel er beregnet for badekar, og må sentreres i dusj og løftes et stykke.
Det er kommet til et krav fra borettslaget om at hele røropplegget for vann i huset må fornyes med rør i rør. Da røropplegg er i hovedsak konsentrert i vegger som blir revet blir det tilgang til eksisterende anlegg.
Ønsker en stikkontakt montert på vegg ved vask og justering av lyspunkt for tilførsel speil/lys. Montering av møbler/dusjkabinett/speil/dusj og lys. Kan stå for mye av rivearbeidet selv og assistere ved behov.
Fliser blir levert av Modena og er fra Geostone
Armaturer og dusj er fra Grohe
Dusjvegger er Gustavberg NQ 90x90
Baderoms innredning og speil vil bli Linn-Bad Ingrid
Øvrig materiell slik som varmekabler, avrettingsmasse, membranmetode, rørdeler og bygningskomponenter kan være med i tilbud.
Ønsker i hovedsak kontakt med firma som kan ta hovedansvar for hele jobben og har tilgang på håndverkere i alle kategorier som trengs til en slik jobb da tidbruken vil være et viktig kriterie.