Entreprenør, Flislegger, Rørlegger, Snekker i Rogaland

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1587 Siste år
479 Siste 3 mnd
136 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av 2 stk bad

Registrert Dato: Mandag 06. September 2010

Dette gjelder renovering av to stk bad på ca 8m2 hver. Gluv og vegger skal flises, downligth skal installeres, nytt interiør skal monteres.

Bad 1: ca 8m2. Badet har i dag linolium på tregulv, og ligger i hoved etg. Det er soverom på begge sider av bad, og inngang fra innergang. Alt interiør, og sanitær vil bli fjernet av oppdrags giver. Badet skal være slett, og klar for renovering. Fliser av valgt type. Leverandør anbefaler hva, og hvordan dette skal gjøres på en skikkelig måte. Toalett skal på vegg, som eventuelt kjøpes inn av oppdragsgivver. Det samme gjelder interiør. Det er stort sett fliselegging inkludert grunnarbeid som skal gjøres med montering av interiør tilslutt.

Bad 2: Ca 8-9m2. Badet har i dag linolium på murgulv, og ligger i kjeller etg. Det er kjøkken på en side, og entre på andre side av bad, og inngang fra innergang. Alt interiør, og sanitær vil bli fjernet av oppdrags giver. Badet skal være slett, og klar for renovering. Fliser av valgt type. Leverandør anbefaler hva, og hvordan dette skal gjøres på en skikkelig måte. Toalett skal på vegg, som eventuelt kjøpes inn av oppdragsgivver. Det samme gjelder interiør. Det er stort sett fliselegging inkludert grunnarbeid som skal gjøres med montering av interiør tilslutt.

Jobben skal startes ca 1 oktober 2010 på Vormedal, Karmøy.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere