Elektriker, Flislegger, Rørlegger i Møre og Romsdal

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

880 Siste år
508 Siste 3 mnd
43 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av bad, 4 m2

Registrert Dato: Torsdag 25. November 2010

Rørlegger: Avløpsledningene i oppleggene legges av PP rør frem til sluk. Montering av vegghengt toalett som vi har skaffet selv. Varmt- og kaldtvannsledningene legges av rør i rør til dusj
og servant. Skifte sluk på bad og vaskerom.

Flislegger: Flislegging av gulv, 4 m2. Vi har flis. Ønsker inkludert i prisen: membran, tettebånd, rørmansjetter, primer, lim, fugemasse, silikon og avrettingsmasse til gulvet. (På veggene skal vi ha baderomspanel så flisene må legges slik at det passer i forhold til platene som skal monteres i etterkant.)

Elektriker:
Bad: Legging av varmekabel med termostat og gulvføler.Opplegg av punkt for lys og kontakt i innredning og lyspunkt i tak, samt en kontakt
på vegg. Montasje av brytere ved dør.
I tillegg ønsker vi å bytte til automatsikringer; Montere ny rehabiliterings innsats med automatsikringer med jordfeilbryter + Inntaksskap: montere ny inntaksikring og overspenningsvern/lynvern.
Stue: vi har noen kontakter som ikke virker, så inkluder også tilkobling av strøm i kontakter på stue (3 stk), og montering av en ny kontakt. Ønsker også installasjon av et nytt lyspunkt med bryter på vegg.