Flislegger, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2908 Siste år
764 Siste 3 mnd
255 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av bad mot våren.

Registrert Dato: Mandag 06. Desember 2010

Blokken er oppført i 1935 og badet er av konstruksjonsprinsipper fra byggeår og er ikke tilfredstillende til dagens krav på foktbestandighet og tetthet. Ca 3,8m2.

Hva skal gjøres:(Badet vil bli ribbet på forhond)
Toalett skal være vegghengt på samme plass som i dag og kles med litex lignende materiale.

Videre vil den gå i ett med en servant som skal stå på et tilpasset litex forskaling. Over servanten er det tenkt å lage to store hyller av litex som senere skal få påmonterte speildører.(Speilene fikses privat)

Til venstre for vasken er rom for dusj som skal bygges inn av litex og tiltenkt glassbyggersten fra gulv til tak, som også skal få ettermontert glassdør.

På oversiden av dusjen skal det også settes opp en ramme for å lage hyller med ettermonterte speildører fra gulv til tak.

Til høyre i rommet står det en liten radiator som er tenkt å fjernes, samtidig som rørene(kommer ned fra taket og forsvinner i gulvet) skal kles inn i en liten kasse av litex.

Vannrørene kommer ut av veggen bak toalett og under vask som er helst ønsket å få skjult så mye som mulig eller forbedret betraktelig hvis ikke mulig. Rørene er uten på liggende i dag.

Avløpet er i dag plasert midt i rommet, under vasken og det er ønske om koble til et ekstra avløp i dusjen så klart som vil stå helt til venstre på det "storebadet".

Gulvet er i dag 7cm lavere enn resten av leiligheten m/fliser og godt fall mot det sentrerte sluket. Det er planer om å ta igjen varmen for den fortapte radiatoren ved å legge ned varmekabler og det må derfor støpes over på nye uansett.

Veggene er av hard betong.

Tror jeg har fått med meg det meste her da og tydelige bilder som er vedlagt. Det elektriske og annen motering av skaper hyller og dører vil bli gjort privat.

Vegger, gulv og litex skal til slutt flislegges.

Ønsker priser og tidsberegning på det som kan utføres i kategoriene, flislegging, rørarbeid, forskalingsarbeid med litex.

Takk på forhånd...

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere