Elektriker, Flislegger, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2621 Siste år
702 Siste 3 mnd
176 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av bad

Registrert Dato: Tirsdag 22. November 2011

Om badet og jobben:

Gulvareal: 4, 38 m2, veggareal med ny lettvegg; 25, 69 m2. Omkrets 10, 75 m.

På gulv ligger det vinylbelegg på plasstøpt betongdekke. Betongdekket er opplyst til å være ca. 200 mm. På vegger er det vinylbelegg. Jeg antar at dette er limt på stenderverk med rupanel eller lignende.

Jeg kommer til å demontere sanitærutstyr som står der perdags dato, fjerne gulvbelegg og strippe veggene ned til stenderverk. Hvis det skulle vise seg at venylbelegget på vegg er limt rett på betong vil jeg sette opp nye lekter og lukke veggen med rupanel og våtromsplater etter at dere har hatt tilgang. Spikerslag for sanitærutstyr vil bli montert selv. Ny lettvegg på 600 mm vil også bli montert selv.

Har tenkt å legge inn en lavtbyggende avløpstrakt under dusjkabinett i stedet for å ha en 32 mm stikkende rett opp fra gulvet. Dette er kun for det estetiske og her trengs det ikke og legges fall mot sluk. Hvis dette ikke anbefales å bruke sluktrakt droppes dette.

Sikringsskap er plassert i trappeoppgang på vegg som vender mot baderomsveggen. Vanninntaket til leiligheten er under kjøkkenbenk (markert på plantegning og skisse over badet). Hvis mulig plasseres nytt fordelerskap under kjøkkenbenk ved dagens vanninntak.

Rør og rørdeler og slukmansjett må inngå i pristilbudet. Sanitærutstyr som vegghengt toalett, dusjkabinett 80x90, servantskap 80 cm, servant, blandebatterier, speil og belysning hadde jeg tenkt å fikse selv. Men dere må gjerne komme med et separat tilbud på dette også.

Legger ved skisse over badet som er målsatt, plantegning og enkelte bilder.

Badet må stå klart til bruk senest tirsdag 31 / 1 uke 5 2012 da vi ikke har noen annet sted å bo etter denne datoen : )

Jobb som jeg ønsker pris på:


- Sende bankett 5182 til Oslo kommune. Stå som ansvarlig foretak for arbeidet

- Bytte av sluk. Ligger støpt betongdekke. Behov for pigging for byttet. Sluk må ha mulighet for minimum en anboring.

- Evt bytte av avløp fra toalett for montering av vegghengt toalett hvis dette er nødvendig.

- Nytt avløp frem til vertikalt soilrør i teknisksjakt. ca. 1 meter rør

- Legge nytt avløp for vaskemaskin. Må pigges ca20-30 mm ned i dekket der røret legges for å slippe at avrettingsmasse og fliser skal bygge for mye. ca. 1, 8 m

- Legge nytt avløpsrør for hjelpesluk til dusj. Må pigges på samme måte som avløp for vaskemaskin. ca. 1, 3 m fra sluk.

(avløp fra dusj og vaskemaskin kan gjerne kobles sammen slik at man kun får en anboring på sluket hvis dette er en bedreløsning)

- Montering av fordelerskap under kjøkkenbenk.

- Montering av 6 stk vannpunkter på bad. 4 kv og 2 vv. Plassering av disse punktene er markert på skisse. Lengste strekk fra fordeler er ca. 6 m. Koble til kv + vv til blandebatteri over kjøkkenbenken.

- Montering av nye elektriskepunkter. 1 stk dobbelt stikkkontakt i servantskap og tilkoblingspunkt forbelysning i speil. Et stk tilkoblingspunkt i tak for belysning.

- Varmekabel på gulv med termostat. Varmebehov forbad er ca. 500 W

- Flyting av gulv med avrettingsmasse. Det er med dagens vinyl beleggca 55 mm opp til dørterskel. Så det skal ikke være behov for pigging av gulvellers for å legge dette.

- Montering av mansjetter og membran. Hvis det ermulig så ruller jeg gjerne de resterende lagene med membran etter at det førstestrøket er lagt.

- Flis legging. På gulv er det tenkt 30x30 flis eller 20x20. På vegg skal det være 30x60 flis. Flisene vil bli kjøpt selv.

- Montering av vegghengt toalett og innledning av denne.