Elektriker, Rørlegger i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2505 Siste år
748 Siste 3 mnd
155 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av bad

Registrert Dato: Tirsdag 12. Juni 2012

1. Vedrørende ønske om prisoverslag / timespris for renovering av bad.

Jeg har kjøpt meg leilighet i Oslo og ønsker å få renovert badet mitt. Jeg ønsker i denne forbindelse et prisoverslag / timespris for hva dette vil koste.

Badet slik det er laget i dag er uten sluk, på tregulv. Det er satt inn dusjkabinett og vask, og det er opplegg for vaskemaskin. Toalettet er i separat rom på andre siden av veggen hvor dusjkabinettet er plassert i dag.

Bad:
Badets gulvflate er 3, 6 m2
(2, 11m x 1, 71m)

Badets veggflate er 21, 62 m2
(minus 1, 98 m2 for døra, så 19, 64m2)
(2 x (2, 11m x 2, 83m) + 2 x (1, 71m x 2, 83m))


Toalettet;
Toalettets gulvflate: 1, 20 m2
(1, 33m x 0, 9m)

Toalettets veggflate: (medregnet dør) 12, 63m2
(uten dør) 10, 65m2
(2 x (1, 33m x 2, 83m) + 2 x (0, 9m x 2, 83m))

Det kreves totalrenovering av badet slik det er i dag.
Det er helt klare retningslinjer for renoveringen. Vedlagt følger retningslinjer for oppussing av bad og kjøkken, samt instruks til utførende håndverkere som er vedtatt av styret.
* Du/dere som rørlegger og elektriker må derfor ha de nødvendige offentlige godkjenninger.
* Du/dere må stå ansvarlig for rehabiliteringen og at den gjennomføres i tråd med byggeforskrifter og våtromsnorm.
* Komplett dokumentasjon over gjennomføring av arbeidet må fremstilles ved ferdigstillelse ettersom denne må leveres til styret.

Renoveringen er ønskelig at gjennomføres i samarbeid med min far. Min far er tømrer med fagbrev (har jobbet som tømrer i over 40 år) og han har våtromssertifikat. Mye av jobben kan han derfor gjøre selv, herunder tømrerarbeidet som å støpe, gipse, legge fliser, men vi trenger rørlegger og elektriker for øvrig arbeid.
Det vil si noen som kan ordne med røropplegget til badet (vask, toalett, dusj og opplegg for vaskemaskin) samt ordne med varmtvann inn mot toalettet, installere vask og nytt toalett på eksisterende toalett. Videre trenger vi noen som kan legge membran under støpen og en elektriker til å håndtere det elektriske med varmekabler og spotter i tak etc.

Jeg overtar leiligheten 19. Juni kl 18. Min far kommer til Oslo innen den 25. Juni.
Er det noe av det overnevnte som kan / bør gjøres før hans ankomst? Eller må det startes etter den 25? I så tilfelle må arbeidet utføres i perioden: 25. Juni – 06. Juli.

Forslag til tidsskjema kan avtales i samarbeid med min far.
2. Vedrørende ønske om prisoverslag/timespris på kjøkkenrehabilitering
I tillegg til renovering av bad har jeg tenkt til å flytte kjøkkenet slik det er nå på andre siden av veggen - inn i stuen (se tegning i prospektet). Etter vedtektene fra borettslaget er det føringer på dette også (se vedlegget som nevnt over med retningslinjer for oppussing av bad og kjøkken, samt instruks til utførende håndverkere som er vedtatt av styret). Her kreves det også utskifting av rør, i tillegg til elektrisk arbeid vedrørende opplegg for komfyr blant annet.

Så for dette arbeidet ønsker jeg også prisoverslag/timespris og om at det gjøres i samarbeid med min far i overnevnte tidsrom.