Entreprenør, Snekker i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

636 Siste år
170 Siste 3 mnd
54 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av bad

Registrert Dato: Tirsdag 14. Juli 2009

Eierskifterapport beskriver badet slik:
"Golvbelegg kondemnabelt, ligger løst rundt sluk i dusjnisje. Sanitærporselen i normal stand. Ettgreps blandebatteri på servant, normal funksjon. Dusjtermostat med dusjgarnityr i dusjnisje. Enkel spindelkran for kaldt vann til vaskemaskin. Trykkvannrør fra byggeår, normal funksjon. Ballofixventiler som stoppekraner i dusjnisje. Golvsluk fra byggeår, mangler stakeplugg på vannlås, medfører inntregning av kloakkgass (vaktmester er orientert). Ventilasjon med 3" og 4" kanalventiler tilknyttet sentralt avtrekk. Baderomsdør er fjernet og erstattet med åpen løsning. Fukt indikeres rundt høyre side av WC-sokkel, samt i dusjnisje mellom sluk og rørkasse. Øvrig golv indikert tørt."

Jeg ønsker profesjonell hjelp til gulv, vegger og tak, samt at jeg ønsker å sette inn et dusjkabinett og dør til selve baderommet.

Er usikker på om jeg vil ha flis og varmekabler på gulv eller vanlig baderomsbelegg. Så det hadde vært fint å få et prisoverslag med flis/varmkabeler på gulv og/eller vanlig baderomsbelegg. Vegg og tak skal males. Badet er 5 kvm.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere