Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Riving, Rørlegger, Snekker i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1212 Siste år
394 Siste 3 mnd
83 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av bad

Registrert Dato: Tirsdag 09. Februar 2010

Rommets størrelse: 2,3 X 2,3 m2

1. Demontering og riving av eksisterende bad.
Badet består av 50 % fliser på vegger limt på gipsplater, ellers malerstrie på gips. Disse er skrudd på 12mm sponplater. All gips skal rives. I områder der det skal legges strøm må sponplatene skiftes ut. Ellers er det 1 stk vindu og 1 dør som gjenbrukes. Avtrekk i tak skal gjenbrukes.
Det er lavvolts varmekabel i badgulv. Dette fjærnes. Strømtilkobling via bryter ved ytterdør og transformator plassert på mørkeloft. Ledningen er på badvegg i yttergang. Denne ledningen og bryter fjærnes. Transformator på loft kan bare bli stående.
Hvis kanal til avtrekk til bad, som går inne i badvegg mot gang, i underetasjen blir skadet under rivingen, må dette skiftes ut.

2. Det skal legges nytt tak inkl 6 spotter. Gammelt tak må sannsynligvis rives, men ved bruk av lavvoltslys kan det vurderes om man legger nytt tak uten å rive det gamle. Fuktsperre må legges.
Nytt tak er kjøpt inn.

3. Vann og avløp til vask skal flyttes til motsatt vegg. Nye rør legges i gulv og tilkobles eksisterende vann/avløp. Bjelkelag må krysses.
Det skal monteres nytt vegghengt vannklosett. Vannklosett flyttes slik at avstand til veggen på siden av toalettet blir ca 10 cm større.

4. Gulvet består av gulvbelegg øverst, lavvolts varmekabel nedstøpt i 2 cm avrettingsmasse samt under avrettingsmassen ligger det et lag med gulvbelegg som er limt på sponplater.
Hvis gulvplatene må skiftes ut, er disse allerede innkjøpt.
Gulvet skal ha varmekabel m termostat og være belagt med fliser.

5. Det skal være montert en dobbelt stikkontakt over vasken (etter nærmere anvisning), i tillegg skal det være en koblingsboks der det er mulig å ta ut strøm til speillys.
All strøm må være skjult i vegg.
Brytere for gulvvarme og lys plasseres utenfor baddør.

6. Veggene settes opp av vannfaste plater (Fibo Tresbo) med fuktsperre i veggen. Hvis det er behov for å sette opp gips/litexplater har eier slike plater (12 mm). Det bør være plater på baksiden av Fibo-tresboplatene slik at det er mulig å skru opp ting på veggen

7. Toalett skal være tilkoblet, dusjkabinett skal være tilkoblet og vann/avløp til vask skal være tilkoblet. Skap inkl vask besørges av eier.

8. Lister i tak, dør og vindu settes opp av ferdigmalte hvite lister.

9. Fuging og vanntetting skal være utført

10. All rivingsmateriell skal fjernes.

Badet skal være ferdig til bruk! Tilbudet bør inneholde hele prosjektet.

Det er ønskelig med faste priser på alt arbeide. Materiealkostnader estimeres.