Entreprenør, Maler, Murer, Prosjektleder, Stiger & stillaser i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

2256 Siste år
522 Siste 3 mnd
152 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av fasade marcus thranes gate 8-20, oslo

Registrert Dato: Mandag 14. Juni 2010

Borettslag ønsker renovering av fasade mot Marcus Thranes gate og Sandakerveien. Dette inkluderer reparasjon av murpuss samt malearbeider. Fasaden er ca. 100m. lang mot Marcus Thranes gate (ring 2) og ca. 15m. langs Sandakerveien. Bygget er 3 etg. høyt med fasade på omtrentlig 8 til 16 meter. Bygget og spesielt murpuss bør besiktiges på stedet for å gjøre en realistisk vurdering av hvilke tiltak som er nødvendig. Det er også ønskelig at tilbudet omfatter utvendige vinduskarmer og porter dersom tilstanden av disse tilsier at det er nødvendig.

Tilbud vil anses som komplette og at alle kostnader er inkludert. Arbeid, materiell og andre kostnader som er utelatt vil ikke dekkes. Det er viktig at tilbud er best mulig spesifisert slik at det er mulig for styret å gjøre en saklig vurdering. Spesifiser spesiellt når arbeidet kan utføres og når det skal være ferdigstilt. Valg av løsning/produkter og grunnlaget for dette bør komme tydelig frem. Borettslaget har per i dag ikke sterkere strømuttak enn 2x16A/230V og har ”normale” vannkraner i bakgård. Spesifiser ekstra behov for strøm og vann. Forøvrig skal tilbudet minst inkludere arbeid, materialer, avfallshåndtering og rydding, stillas eller lift, utilities, og alle nødvendige forsikringer og tillatelser.
Alle tilbud vil bli vurdert etter pris, leveringstid/evne, og kvalitet mht. produktvalg, referanser og skriftlige garantier. Styret håper å ta en snarlig avgjørelse.
Da fasaden vender mot offentlig vei er det mulig å fritt vurdere arbeidet. Styret ved Atle A. kan kontaktes for spørsmål og ønske om deltagelse i befaring.Mvh
Atle A, styreleder