Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Glassarbeider, Maler, Murer, Snekker, Stålarbeider, Taktekker i Troms

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Troms
Avsluttet

Renovering av fyrbygning, naust og gangvei - Bøkfjord fyr

Fyrbygningen som består av betong skal sandvaskes slik at all løs maling fjernes og overflaten blir rensket for groe, salter og andre stoffer. Riss og andre sår i betongen skal repareres med mørtel og alle utvendige vegger skal males. Innvendig skal alle vegger og tak skrapes og rengjøres. Vindune, bestående av enkle glass i støpejernsrammer med gjennomgående sprosser, skal også renoveres og repareres. Dette innebærer demontering av glass, sandblåsing av rammer, maling og montering av glass. Knust glass byttes ut med nye. Dette gjelder også vinduene i selve lyktehuset. Alle utvendige dører i bygget skal slipes ned og lakkes opp på nytt.
Fyrstasjonen har to naust som også skal renoveres i dette prosjektet. Nausten har stående trekledning som skal skrapes, rengjøres og males. Vinduene bestående av trerammer med gjennomgående sprosser og enkle glass, skal også renoveres og repareres. på takene ligger det profilerte stålplater som skal skiftes ut. Det skal også monteres nye takrenner og nedløp.
Gangveien som går fra landingen og opp til boligen er støpt i betong og har nedstøpte rekkverksstolper av støpejern. Skader i betongen skal utbedres med reparasjonsmørtel og påstøp. Rekkverk og rekkverksstolper skal rustbehandles og males.
Anbud id:
640562
  • Sted:
    Sør-Varanger
  • Registrert:
    Tirsdag 28. April 2020