Betong, Betongsaging, Entreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker, Taktekker i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

3792 Siste år
1029 Siste 3 mnd
396 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av hus bærum kommune

Registrert Dato: Mandag 07. Juni 2010

Totalprosjektet omfatter full renovering av boligen, hvilket innebærer vesentlige innvendige og utvendige endringer, herunder VVS og el-arbeid.

Vi ber med dette om tilbud på første fase i prosjektet. Arbeidet som skal utføres i første omgang er de vesentligste bygningsmessige endringer i prosjektet, og er som følger:

Takløft over deler av tak:
En del av taket over fremtidig kjøkken skal heves. Taket er et skråtak og skal heves over et areal på ca 30 m2 til ca 80 cm i nederste ende. Tre nye vinduer skal monteres i ”ny” del av vegg. Det løftede tak skal belegges med falset zink.

Bygge om tak over terrasse:
Taket over terrasse er bygget som et saltak. Dette skal bygges om til pulttak.

Gjennomgang i bærevegg tre (første etasje):
Det skal åpnes mellom stue og fremtidig kjøkken. Størrelse på åpning vil bli avhengig av konstruksjon, men forventes å bli ca 2 meter bred.

Gjennomgang i bærevegg mur (underetasje):
Murvegg mellom hall i gammel og ny del fjernes slik at åpning utvides. Denne veggen er bærevegg og tilfredsstillende støtte må lages. Bredden som skal fjernes er ca 1 meter. Åpningen er før endring ca 1,5 meter, slik at total åpning som skal støttes er ca 2,5 meter

Inngangsparti i mur endres:
Inngangsparti endres ved at døråpning gjøres større og ny dør monteres. Videre er det 2 små vinduer i hallen ved dør hvor det ene mures igjen og det andre gjøres større. Et tredje vindu (soverom) gjøres smalere med skal gå lenger ned. Nye vinduer og inngangsdør inkluderes.


Generelt:
- Rammetillatelse er innhentet. Arkitekttegninger foreligger og kan sendes på mail.
- Tilbyder må ha nødvendige godkjennelser for å få igangsettingstillatelse, dvs. inneha sentral godkjenning for ansvarsrett etter plan- og bygningsloven.

Totalprosjektet inkluderer også oppussing av store deler av huset, herunder renovering av ett bad og bygging av et nytt bad og endringer i varmeopplegg (vannbåren gulvvarme). Dette vil bli igangsatt når de bygningsmessige endringene i henhold til ovenstående er gjennomført.