Betongsaging, Elektriker, Entreprenør, Glassarbeider, Gulv, Maskinentreprenør, Murer, Rørlegger, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

6689 Siste år
2211 Siste 3 mnd
555 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av kjeller, oppføring av utleiedel + +

Registrert Dato: Mandag 18. Januar 2010

Hei
Vi overtar et hus på Berg i Oslo 12. mars, der vi skal renovere kjeller, dvs pigge ut cirka 30 cm i kjeller og drenere rundt huset samt legge nytt gulv i 1. etasje.
Huset er på 140 m2, både i 1. etasje og kjeller(totakt 280m2). Takhøyden er i dag 210cm i kjeller og vi ønsker denne høynet til cirka 240cm.

Tomten er flat og lett å komme til, både med lastebil og gravemaskin(rundt hele huset).

Vi ønsker anbud på drenering (inkludert materiell og bortkjøring av masser), pigging og oppbygning av nytt gulv/vegger i kjeller. Ca 55 meter drenering.
Isolering, armering, støping av 140 m2 gulv. Kjeller består i dag av et åpent areal på 88 m2,en kjellerstue på 33 m2 og en liten matbod på 10m2.

Vi ønsker også pris på å få satt inn nye vinduer, i tidligere åpninger, ta ut vegg for innsetting av nye vinduer samt sette inn ny dør til kjeller(herunder støpe ny trappenedgang). Det er 3 vinduer i dag som skal utvides/byttes ut med nye vinduer, samt at det skal settes inn 5 nye vinduer.

Vi skal sette opp et bad, kjøkken og to soverom i kjeller, og trenger snekkertjenester, rørlegger og elektriker til dette. I det åpne arealet på 88m2, der vi skal sette opp en kjellerleilighet på cirka 50 m2, i det øvrige arealet skal det være boder og et gjesterom.

Pris på varmekabler i to sløyfer a cirka 50 m2. Vi ønsker separat strømmåler til kjellerleiligheten.

I 1. etasje ønsker vi tilbud på legging og levering av 110 m2 heltre gulv, helst eik eller en annen hard lys tresort, og med en bredde på over 15cm Ber om pris for både med og uten kvist.

Vi ønsker oppstart på arbeidene mandag 15. mars.