Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Glassarbeider, Maler, Snekker i Oslo

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

4743 Siste år
1207 Siste 3 mnd
396 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av oppgang i blokk - 0170 oslo

Registrert Dato: Mandag 27. Juni 2011

Oppdraget skal utføres i eldre bygård fra 1890 med høye etasjer og et bredt, buet trappeløp.
Det er 1 leilighet med inngang fra portrommet,
1 leilighet med inngang fra første etasje i trappeløpet, 2 leiligheter i 2., 3., og 4. etasje, samt 1 leilighet i 5. etasje. 5. etasje har for øvrig under halvparten av arealet i trappeløpet som det de andre etasjene har.

Omfang av oppdraget: Portrom og trappeløp over 5 etasjer skal totalrenoveres. I tillegg skal vinduer etterisoleres og/eller byttes.

Arbeidet består av to delprosjekter som ønskes priset separat og samlet. Det er tilgang til å levere tilbud på prosjektene separat og samlet.

Prosjekt 1 omfatter totalrenovering av portrom og trappeløp: behandling av trapper, gulv, vegger, karmer og tak samt behandling av smijernsgelender. Det ønskes også tilbud på skifte av lysarmaturer i trappeløpet og portrommet. Hovedinngangsdøren samt dør til bakgården skal også behandles.

Prosjekt 2 omfatter etterisolering av vinduer i trappeløpet samt skifte av vinduer i kjeller. Det er totalt 4 vinduer som trolig er fra byggeåret (1890). De er ca 250 * 175 store og er inndelt i fire deler. Det er trekk fra vinduene, og formålet med arbeidet er å beholde de originale vinduene men sørge for økt isolering. Det bes om løsninger på problemet ut ifra erfaring. Vinduene må kunne åpnes etter renoveringen. Det er totalt 9 vinduer i kjelleren, og det bes om tilbud på utskifting av de vinduene som trenger utskifting, basert på deres erfaringer.

Det oppfordres til befaring og løsningsforslag på bakgrunn av kravsspesifikasjonen og tidligere erfaringer fra lignende arbeid.