Combined Shape Group 13 Combined Shape anbudstorget_logo Group 2 Group 6 Path 2 shutterstock_584449174 Shape

Betong, Entreprenør, Maskinentreprenør, Murer, Snekker, Taktekker, Ventilasjon i Østfold

Formidlede anbud
  • 0
    Siste år
  • 0
    Siste 3 mnd
  • 0
    Aktive nå
Østfold
Avsluttet

Renovering av Ramberg høydebasseng 101

Moss kommune skal renovere eksisterende høydebasseng beliggende på Jeløya, i Moss. Det forespørres om renovering av bassengets ytterfasade og tettesjikt på tak.
Bassenget kalles 101 Ramberg. Bassenget er oppført i betong med fasade av korrugerte vertikale plater. Bak fasaden er det utforet med ca 20mm som er festet til spikerslag med forankring til bassenget. Bassengets yttervegger er isolert med ca 30mm styropor. Bassenget har tak av betong med 30mm styropor, som er belagt med takpapp. Inngang til bassenget er igjennom et sidebygg med nedgang under bassenget. Gangen fører til en innvendig spiraltrapp som er plassert i senter av bassenget, ca. 2. 5m i diameter. Trappen gir adkomst til tak og bassenget. Bassenget ble bygd i 1963 og består av et kammer som har en kapasitet på ca. 3400m³ vann.
Bassenget skal være i drift under renoveringen. Forholdsregler skal ivaretas, dette innebærer bl. a. At det må iverksettes tiltak som hindrer forurensning av vannet i bassenget. Innvendig trapp i bassenget skal ikke benyttes for atkomst til tak.
Arbeidene vil bestå av flere etapper og arbeidsoppgaver. Hovedoppgaven er renovering av fasade samt utskifting av takets tettesjikt.
Arbeidene som skal utføres er i korte trekk;
- Ny takoppbygning med tettesjikt. (Tilleggsisolering)
- Utskifting av adkomstluke til tak. (denne fungerer i dag som bassengets ventilasjon
med inntak og uttak av luft).
- Etablere ny lufteventil.
- Renovering/rehabilitering av fasade.
- Renovering/rehabilitering av sidebygg (inngangsbygg).
Generelt bemerkes det at vanninntrenging skal hindres ved kvalitetsmessige gjennomføringer og overdekninger (beskyttelse) under hele byggeperioden.
Kjørbar skogsvei fram til bassenget med mulighet for parkering.
Anbud id:
507092
  • Sted:
    Moss
  • Registrert:
    Lørdag 3. Februar 2018

Lignende oppdrag i Østfold

6 anbud