Blikkenslager, Snekker, Taktekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

768 Siste år
185 Siste 3 mnd
63 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av tak, inklusive takrenner og nedløp

Registrert Dato: Fredag 10. Juli 2009

Jeg har behov for renovering av taktekking og takrennesystem på enebolig. Huset er bygget i 1966, er på ca. 120 m2, samt inngangsparti på ca. 8 m2 og garasje med skråtak på ca. 18 m2. Taket er tekket med dobbelkrum tegl fra Heby, og takvinkel på huset er ca. 16 grader og ca. 7.3 grader på garasje. Huset har taksperrer av dimensjon 2"x7", der centeravstand varierer noe, men ligger rundt 80 cm (totalt 19 takstoler). Over sperrer er brukt taktro av pløyde bord og tjærepapp, med overliggende sløyfer og lekter.

Tilstand og begrunnelse for renovering:
Loft og taksystemet var opprinnelig ikke forskriftsmessig bygget, da det kalde loftet ikke var tilstrekkelig ventilert, og diffusjonstetting fra underliggende rom heller ikke var forskriftsmessig. Dette er stort sett utbedret da underliggende rom er oppusset og forsynt med diffusjonstette løsninger. I tillegg er det montert ventilasjonsanlegg (Ventex 3000) med varmeveksler. Loftet virker i dag kaldt og tørt. På den nordlige vestvendte del av huset er undertaket på loftet litt angrepet av fuktighet. Dette antas å skyldes lekkasje fra regn eller snø. Dette gjelder en svært liten del av huset, men må kontrolleres. Hus med inngangsparti og garasje har ca 1780 taksteiner av god kvalitet.

Da vi ikke er helt fornøyd med tegl, vurderer vi sterkt å skifte til Zanda Rustikk cementstein. Av den grunn er vi derfor interessert i tilbud på to forskjellige alternativer:

1. Omlegging/renovering av eksisterende tegltak + nytt takrennesystem i fortrinnsvis stål.

2. Utskifting av tegl og legging av Zanda Rustikk + nytt takrennesystem i fortrinnsvis stål.

Alternativ 2 vil således betinge at en tilbyder sørger for et tilbud som innbefatter retur av brukt HEBY tegl, eventuelt at tilbyder er behjelpelig med/administrerer en retur av brukt tegl til en akseptabel godtgjørelse.

Jeg håper dette er et greit prosjekt som kan være av interesse, og håper på snarlige tilbud. Ytterligere opplysninger i form av fotos etc. kan sendes pr e-mail på forespørsel. Angående et tidsperspektiv kunne jeg tenke meg å fått saken ordnet før vintersesongen hvis mulig.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere