Elektriker, Entreprenør, Flislegger, Snekker i Sør-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

1952 Siste år
709 Siste 3 mnd
168 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av to bad

Registrert Dato: Torsdag 16. September 2010

Vi søker entreprenør som kan ta ansvar for renovering av to bad.

1. I dag et enkelt vaskerom i kjeller, mellom 8 og 9 kvm. Mur på alle vegger og gulv, rør ligger langs vegg og tak. Vi ønsker å renovere dette rommet til å bli et moderne vaskerom som inkluderer dusjhjørne og toalett. På gulv ønskes varmekabler og fliser. Hvis mulig vil vi beholde den rå murveggen, men legge fliser i hjørnet der dusjen skal stå. Vi ønsker ikke dusjkabinett. I tillegg ønskes veggholdt toalett satt inn, og varmtvannsbereder ønskes skiftet og bygget inn med luke. I tak er det to muligheter: a) male og sette på ny taklampe, eller b) sette inn dowlights. Pris avgjør dette valget. Ønsker fuktstyrt vifte der det i dag er manuell el.vifte.

2. Et bad på rundt 4 kvm i andre etasje. Er i dag innredet med flis på vegger og gulv, mattet trehvit panel i tak med downlights. Inneholder dusj med badekar. Ønsker totalrenovering med nye fliser på gulv og vegger. Dagens varmekabler kan mest sannsynlig beholdes. Vi ønsker nytt badekar med glasskille ut mot rom (ledd) og veggholdt toalett. Ny fuktstyrt vifte der det i dag er manuell el.vifte.

Vi tar gjerne i mot både samlet og oppdelte tilbud. Det er viktig med kjapp oppstart, i alle fall på minst et av prosjektene. Vi bruker standardkontrakter med avtalt oppstart og ferdigstillelse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere