Flislegger, Gulv, Rørlegger, Snekker i Nord-Trøndelag

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

298 Siste år
85 Siste 3 mnd
28 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av vaskerom inkl. tørkerom, + matbod.

Registrert Dato: Torsdag 21. Juni 2012

Har kjøpt et hus (fra 1967) som inneholder et eldre vaskerom med støpt og malt betonggulv uten gulvvarme (ca. 8 m2) og med 2 tilstøtende boder, hver på knapt 3 m2.

Jeg ønsker å rehabilitere vaskerommet med gulvvarme, og ellers lage et tørkerom inkluder i vaskerommet utav den ene boden. Det viktige er å få bygd opp et godt funksjonelt vaskerom med gode tørkemuligheter og som tilfredsstiller dagens våtromsnorm, uten at standarden for øvrig trenger å være så høy. Ser for meg enkle våtromsplater / panel på veggene, og flis på gulv.

Jeg ønsker også å lage en matbod (isoleres) ved siden av tørkerommet.

Vaskerommet har i dag en godt fungerende varmtvannsbereder og en oppvaskkum / utslagsvask som jeg ønsker å gjenbruke. Vannrør og avløp er godt funksjonelt og kan nok også gjenbrukes med mindre endringer / tilpasninger. Et kjellervindu i vaskerommet bør antakeligvis skiftes.

Trenger et tilbud snarest da vi flytter inn allerede 1.juli og vil ha behov for vask/tørkemuligheter raskt. Send meg en e-post hvis du er interessert i å ta jobben og for å få oversendt tegninger over hhv. dagens situasjon og plan for vaskerommet.

Ring meg for en rask befaring!

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere