Entreprenør, Snekker, Taktekker i Troms

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

748 Siste år
256 Siste 3 mnd
57 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Renovering av yttervegger og tak realfagbygget

Registrert Dato: Tirsdag 09. Juni 2009

Utbygger er Universitetet i Tromsø ? Avdeling for bygg og eiendom.
Dette prosjektet omfatter renovering av yttervegger ved Realfagbygget gjennom demontering av eksisterende og montering av nye yttervegger inklusive vinduer, solavskjerming og dører. I tillegg skal eksisterende taktekking suppleres med 150 mm tilleggsisolasjon og ny tekking. Det skal også foretas ny tekking på baldakiner.
Entreprisen omfatter en god del rivingsarbeider. Det gjøres spesielt oppmerksom på at eksisterende innvendig kledning og utvendig underkledning er asbestholdig, og det kreves derfor iverksatt spesielle tiltak i rivingsperioden.
For ikke å forstyrre/belaste driften av bygget skal renoveringen foretas i vertikale felt av noe varierende størrelse slik at færrest mulig rom på hvert plan må utflyttes og sikres i byggefasen.
Omfanget vil bli gjenstand for diskusjon i forbindelse med den senere drøftingen av den detaljerte fremdriftsplanen.
I forbindelse med ytterveggsarbeidene vil innvendige skillevegger berøres og tekniske anlegg berøres og arbeidene for denne entreprisen må koordineres med den utlyste entreprisen på ventilasjonsarbeider på realfagbyggets C-fløy.

Merk: For å melde din interesse i denne kunngjøringen og motta tilleggsinformasjon vennligst besøk Doffin nettsiden *** Linken er fjernet ***

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere