Rørlegger i Akershus

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

743 Siste år
181 Siste 3 mnd
55 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Reorganisering av røroplegg i kjeller

Registrert Dato: Onsdag 19. Januar 2011

Legg om røropplegg i kjeller.
Allt ligger åpent og rimelig lett tilgjengelig i kjellergang og på vaskerom. Ønsker å flytte røropplegg som går under tak i kjellergang og inn i boder , dvs rette på andre siden av veggen de går i dag.
Arbeid:
1) frakople gammel tank og kople opp ny 120l tank for hybel i vaskerom
2) flytte avløpsrør(7mm) fra kjellergang til å gå via boder til vaskerom. Kan da fjerne fjerne 2 m med stor dimmensjon av nedløpsrør og ha ny kopling ved gulv.
3)flytte vannrør(isolert kopper) fra kjellergang til å gå via boder (både varmt og kaldt vann.
4) kople opp til kaltvannsrør avtak til brannslange i kjeller, denne vil da gå fra bod og onn i gang med egen tilkoplingskran.
5) Fornye tilkopling til et toalett og vask i bod. Er alle tilkoplinger i dag, men vil kople opp nytt med utgangspunkt fra vaskerom som er vegg i vegg.
6 Opsjon. Erstatte dagens vannledning fra vaskerom til utekran og sette inn frostfri kran.
7) Arbeid inbefatter litt fjerning av dagens rør i vaskekjeller da nå de nye rørene vil gjøre en del overflødig, men dette er ikke noen stor jobb.

Arbeid ønskes utført så raskt som mulig, dett pga. jeg nå har fått ut leieboer som skal bruke ny bereder, men allt arbeid er uavhengig om ny leieboer kommer inn. Men kan tenke meg å få stengt av tank for fjerning slik at jeg får utført flislegging før ny tan settes på plass.

Jeg antar at befaring er nødvendig.
Jeg har tatt meg fri førstkommende fredag 21.01 hvi dette kunne passe inn for noen, men får vel det til også andre dager, men jobber på Lørenskog så det kan ikke tas på sparket
Har satt frist til 01.02, men kan ta en rask avgjørelse hvis dette kan gjøres før eller etter, men børvære utført i februar .
Har ikke vedlagt bilder, men har tatt bilde av rørene i taket i gang om dette har interesse.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere