Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Steinlegger i Sogn og fjordane

Oppdrag formidlet via Anbudstorget

569 Siste år
246 Siste 3 mnd
37 Aktive nå

Uforpliktende pristilbud?

Leverandører fra ditt nærområde svarer deg raskt.
Registrer en gratis forespørsel på 2 minutter.

Reparasjon av erosjonsutsett sti i jostedalsbreen nasjonalpark, sogn - og fjordane

Registrert Dato: Onsdag 14. April 2010

Konkurransen gjeld Reparasjon av erosjonsutsett sti i Jostedalsbreen Nasjonalpark, Sogn og Fjordane. For å hindre erosjon og kanalisere trafikk av fotturistar skal ein i 2010 traue ut og steinsette ei strekning om lag på 500 meter på stien til Skåla - Skålatårnet i Loen. Tiltaket føregår frå 950 moh ? 1140 moh. Kart over område er vedlagt.
Arbeidet vil starte i slutten av juni 2010 og halde fram utover sommaren. Ein anslår arbeidet til om lag 450 timar.
Arbeidet skjer i ein nasjonalpark, noko som set strenge krav til gjennomføringa. Sjølve stien er både del av eit kulturminne og ein mykje nytta ferdsleveg for mange brukarar av nasjonalparken. Difor er det viktig at sluttresultatet vert godt, både for naturen og terrenget som stien går gjennom, og for funksjonalitet og estetikk til sjølve stien. Dessutan bør ein også medan arbeidet føregår, i den grad det er mogleg, tilstreve å unngå unødig støy og anna som bryt med det brukarane ventar seg i ein nasjonalpark.
Anna personell i Skålastiprosjektet vil jobbe med å revegetere stiar som har etablert seg parallelt og som ein ynskjer å fjerne. Desse personane vil vere til stades undervegs i arbeidet og med si erfaring ha eit overordna ansvar for å gje retningslinjer ved revegetering. I så måte står desse for byggjeleiing.

AVSLUTTET
Er du interessert i lignende oppdrag?Kontakt oppdragsgivere

Anleggsgartner, Entreprenør, Maskinentreprenør, Steinlegger

Reparasjon

Stryn, Sogn og fjordane

Avsluttet: Fredag 07. Mai 2010